上一頁下一頁
發新話題

[簡報]再遊SSP髮廊 #9

收藏  |  訂閱
138  152.9k

引用:
原帖由 拉莫斯11 於 2013-8-9 11:29 PM 發表 查看引用來源
煙妹铺我望好似好细,好似冇乜女,同其它女好似吾係好掂咁:smile_44:
係,不過有件少肥稍大隻既相頭都可以。其他就...唉!

引用:
原帖由 拉莫斯11 於 2013-8-10 12:24 AM 發表 查看引用來源
如果煙妹走左,咪執得:smile_30:
或者又唔會既,揾煙妹時,時時都有其他阿叔阿伯既。個D隨時三個字就KO走人。

骨摩玲呀!

引用:
原帖由 deepwellplayer 於 2013-8-16 07:37 AM 發表 查看引用來源

哎呀,親細佬我誤解係小拉莫斯

咁就更加係好人!

引用:
原帖由 steinjack 於 2013-8-16 09:35 AM 發表 查看引用來源
骨摩玲呀!

成個星期無去髮仔

引用:
原帖由 steinjack 於 2013-8-16 09:35 AM 發表 查看引用來源
骨摩玲呀!

成個星期無去ssp,心癢難頂 ^ ^

引用:
原帖由 拉莫斯11 於 2013-8-17 02:25 AM 發表 查看引用來源
另小弟勸告各大師兄勿俾料其它人,小弟老地方資料,:smile_44: 因收到消息,老地方有good人探訪,呢輪吾好出report.及最好小提、吾係盞大家冇得:smile_47: 上次去完,我冇出報告,另已提大家低調,各大師兄執生:smil ...
如果是好人來差身份證,就沒問題,只要沒有七日仙就應該沒事。如果好人

引用:
原帖由 拉莫斯11 於 2013-8-17 02:25 AM 發表 查看引用來源
另小弟勸告各大師兄勿俾料其它人,小弟老地方資料,:smile_44: 因收到消息,老地方有good人探訪,呢輪吾好出report.及最好小提、吾係盞大家冇得:smile_47: 上次去完,我冇出報告,另已提大家低調,各大師兄執生:smil ...
如果是好人來差身份證,就沒問題,只要沒有七日仙就應該沒事。如果好人來dup,就可能放蛇啦,真係要小心啦。

引用:
原帖由 單身寡佬 於 2013-8-17 04:14 PM 發表 查看引用來源
有日係北河街街市直去到果間浴室街口,見到兩條浴花,我小呀,係後面睇九都直哂,白色貼身短身一件頭,有腰羅細長腳白滑,咁呠呠佢趕係佢地前面,係倒後鏡睇,嘩!噴血!
飛禽個間?

引用:
原帖由 single_man 於 2013-8-18 10:29 AM 發表 查看引用來源
基隆往窗口行,門口有代客泊車。拿!我冇見佢入只係行繄門口個方向。件衫裙料應係針織,貼身貼得好撚貼。:smile_47:

可能剛剛經過都唔定呢。另外有一晚我在時鐘酒店下面有兩個c9,可能可以叫上去打牌

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆