[J-League] 搵食波要小心

收藏  |  訂閱
18  9.8k

路路~:023:
原來你有出...我BUY左你對家:029:
考完試未呀?!?!:096:

引用:
原帖由 路過的慘人 於 2010-5-8 08:23 PM 發表 查看引用來源

hi cherry~:023:
好耐無見

haha 我考完好耐啦 我諗差唔多係最早考完果班
我第2日已經考晒:096:
你就好啦~~:027: 我仲有2科:029:
咁你可以出多D波..造福世人呀..HAHA:096:

引用:
原帖由 路過的慘人 於 2010-5-9 02:58 AM 發表 查看引用來源
拉科魯尼亞 [0 / +0.5] @2.18:096:
哈哈哈!!!咁岩一上黎就見到路路你出心水!!!!:096: :096:

引用:
原帖由 路過的慘人 於 2010-5-9 03:02 AM 發表 查看引用來源

:096: 咁好彩
應該有運 等收錢:097: :071:
路路好有信心WOR~~靠你入波了!!哈哈!!!:036:
聽日有你最勁既巴甲,玩唔玩呀?!?!?

引用:
原帖由 路過的慘人 於 2010-5-9 03:17 AM 發表 查看引用來源

haha 唔係啦 不過睇好西維爾有得踢歐聯
而且拉科主場硬淨 唔睇飛數 齋咁計
和波又有錢收 你話過唔過癮:096: :097:

巴甲正呀~我一定要參與下啦 順便探下路:023:
勁過癮呀!!!!!HAHAHA :096: :096: :096:
睇左未呀???係咪會要保地花高?!?!:122:

引用:
原帖由 路過的慘人 於 2010-5-9 03:26 AM 發表 查看引用來源
嘩 皇馬4.5細@1.70 正:023:  入兩手:096:
路路露二手:096: :096:
賠死馬會了~~:071:

引用:
原帖由 路過的慘人 於 2010-5-9 03:30 AM 發表 查看引用來源

可能輸死左:096:
不過皇馬要單獨入多4球 真係難左D 有1點7 無理由唔玩下:097:

閃陣 做野先~晏d見:023:
好啦!!!! 我都STUDY下先...
如果我未SLEEP..我5點上黎SUPPORT你!!!! :096::097:

:098: :096: :023:

引用:
原帖由 AchiuE 於 2010-5-9 05:14 AM 發表 查看引用來源

恭喜晒呀路路
cherry:023:
蕉蕉出現了~~~~~:097:

引用:
原帖由 路過的慘人 於 2010-5-9 05:14 AM 發表 查看引用來源

撞彩者:023:
被皇馬臨尾KO晒我兩手細波 搞到白玩 好頹:028: :032:

巴甲都無咩好岩
最睇好食花膠 另一隊轉左讓平半 單頭唔係咁抵買
2x1有得諗下:097:
花膠咩事升到1.79 @@

前往最後回覆