分享人妻 p601 精心部署之下,成功影到床照+正面全裸!!

收藏  |  訂閱
9  4.5m

引用:
原帖由 TST007 於 2019-5-30 10:25 PM 發表 查看引用來源
跪求原圖圖🙏🏻,會唔會有全部既原圖
感激:smile_13:
  有我都想要,阿嫂似係筍波,好正,多謝最兄分享﹗  :smile_40:

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-10-21 06:46 AM 發表 查看引用來源
週末留喺屋企老婆話煮返幾味俾我同啊嫲食,佢3三叔當然例牌上嚟黐餐。老婆尋日衣著密實,簡單tshirt仲要牛仔褲。

雖然老婆著得咁密實但係對波都係咁有睇頭,見到佢對波咁玲瓏浮凸真係忍唔住同老婆講話佢3叔睇就乜都睇過o西啦,但係好似未同過老婆 ...
:smile_13:  雖然無得露,但咁Q凸就更加惹人暇想,但要頂實個背脊;有冇見三叔個褲浪係咪拱起咗呢﹗  :smile_30:

阿嫂啲皮膚真係又白又滑,臨尾仲做埋露lin娜添,可以睇張原圖就爽囉﹗  :smile_40:

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-11-20 12:54 PM 發表 查看引用來源
作日過咗一個非常之漫長嘅一日,因為老婆公司有個大project原定3日後due,但因為原本跟開嗰位同事嘅甩漏兼錯唔百出,個project趕唔切不特止,嗰位同事叻到連佢用嗰班staging公司啲crew member都得罪埋要解約陪錢。嗰位同事衰乜嘅detail就唔講啦事關唔係重點。但係老婆啊姐(老細)知道咗之後嬲到振,尋日一早就call爆老婆機係咁𨳒,仲要老婆即刻接手兼即日上個客公司開會補鑊。
...
:smile_13:  嘩﹗真到頂唔順,師兄可以分享吓D原圖嚟嗎﹖ :smile_27::smile_35:

真係羨慕呢位三叔,師兄拍咗片可以UPLOAD分享嗎﹖太引人入性......  

簡直係引人犯罪  

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-7-25 09:05 發表 查看引用來源
唔好意思各位師兄,呢排老婆啊嫲身體情況又差咗,加埋個疫情關係令到探病同出院都好麻煩。老婆所以變到心情好差,老婆心情差就自然冇野玩唔在講,佢燥令到有時我都燥埋所以隘交都多咗,呢排真係冇mood上嚟。

不過好彩老婆啊嫲 ...
  阿嫂真係越嚟越Open,益晒兩個鹹濕大叔,佢兩個有冇跟手入去廁所打埋飛機先離開呀﹖  

附件

表姊粒lin仍好粉吓喎,師兄得閒真係要多啲上去坐,原來佢喺家中喜愛真空上陣﹗

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-8-28 16:27 發表 查看引用來源
呢排小咗上嚟出post嘅動力,可能因為本身自己冇乜mood,加上因為之前老婆發現我電話入面收埋好多相之後對我嘅疑心重咗所以好耐都冇好似之前咁露法,所以咁耐都冇蒲頭。

不過尋晚終於。。。
收工返到屋企已經差唔多開飯時 ...

其實當阿嫂知道俾三叔昅得咁清楚,佢下體有冇濕過水塘架﹖師兄忍咗成餐飯,冇餵飽埋細佬嗎﹖  

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-11-3 14:47 發表 查看引用來源
終於都忍唔住,好靜咁偷偷哋落床。。之後去房門,出房。。。姨仔間房好近,基本上幾步就到佢門口。。

當時心情真係好驚,我喺門口等咗好耐,我將我隻耳仔貼落佢度門到想聽入面有冇聲。

我聽咗好耐。。當時全間屋靜到我淨係聽 ...

若果師兄下次個心定啲,再Zoom近影清楚姨仔個鮑魚仔咁就真係堅正囉﹗

本帖最近評分記錄

前往最後回覆