上一頁下一頁
發新話題

[其他] 大數陳-好友feel茶-租約期滿-4999

收藏  |  訂閱
722  77.6k

waI~~ 說: <=拜金
我成日有人問我借種

:030: :030: :096:

引用:
原帖由 拜金=.= 於 2008-3-13 09:12 PM 發表

:071: 火種........................:026: 有人問我借種就好.....又有錢收...又有得娛樂......好想d tb 問我借種
媽的、我次次講你壞話你都見到:046:

引用:
原帖由 拜金=.= 於 2008-3-13 09:18 PM 發表

:096: :034: ...........我感覺到嗎................
:025: 我同你講話最美麗的第7天、你點會諗到嫁

引用:
原帖由 任天糖 於 2008-3-13 09:20 PM 發表

岩岩隨眼一望 以為你想好想bt問你借種-_-

之後認真d睇多次先睇返清楚:096:

嚇死我以為bt都有得借種:044: :044: :044:
未來科技一日千里拜金不嬲快人一步:096: :097: :071:

有得睇無得食:026:

引用:
原帖由 大數陳 於 2008-3-13 10:16 PM 發表

落街用買少包煙仔嘅錢買落去咪一齊止下痕囉。:071:
:025: 星期六星期六、我仲未諗到注碼控制

大陳先唔先"塔木德" 有無繁字版本

引用:
原帖由 大數陳 於 2008-3-13 10:23 PM 發表

無噃,凈係得簡體。
嘩我求其講下睇下有無人識、點知你都知:044:
係咪香港無出繁牌好想睇:043:

p.s.最美麗的第7天睇到我想喊

汁粒汁粒汁粒汁粒汁粒汁粒汁粒汁粒汁粒汁粒汁粒

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-3-13 10:32 PM 發表
經過灣仔188....四仔店有套叫最美麗的第七招...吹脤...買番隻笑下先:071: :071:  
真嫁:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆