[其他] 大數陳-好友feel茶-租約期滿-4999

收藏  |  訂閱
30  77.6k

我今晚要

04 +1, 波膽 0:0

皇馬 W

引用:
原帖由 大數陳 於 2008-3-6 12:53 AM 發表

收到,幫手招呼下d客呀,寶寶。
我差唔多收工 la :071:
我返早班 :071:

我琴晚全炒,做左燈神 :029:
今日無錢找數 la :029:

閉關左三日
好似幾 work, 13 場亞洲盤炒左 2 場
今晚要左兩場下盤
睇下會唔會見光死先 :096:
博維斯塔個下盤應該幾穩

多謝先 :041:
有我助陣,今次 d 燈水應該十拿九燈 :096:

引用:
原帖由 寶寶魚 於 2008-3-10 08:11 PM 發表
閉關左三日
好似幾 work, 13 場亞洲盤炒左 2 場
今晚要左兩場下盤
睇下會唔會見光死先 :096:
博維斯塔個下盤應該幾穩
亞洲盤成績增至 86.7% 不敗率

今晚等到 7 點再睇睇 d 飛數先 :131:

引用:
原帖由 天瑞燒賣 於 2008-3-11 01:56 PM 發表
老陳 又係你隊老葉 :096:
今day攪唔攪葉記
仲有班士利 :041:

引用:
原帖由 大數陳 於 2008-3-11 02:25 PM 發表

醒啦,咁叫法,耳都聾,一早起身啦,落街買報紙做緊功課。
其實上網有得睇晒
http://www.go01.com/Article/Index.html

引用:
原帖由 大數陳 於 2008-3-11 02:27 PM 發表

寶寶,俾隊垃圾隊克魯,你諗諗馬會開1.8係唔係過份。
我覺得唔過份

睇番之前 d 賠率
克魯今季未試過歐賠開低過呢個賠率,要數番上一季,2007 年 4 月對住賓福特先開過主勝 1.75
而客隊隊垃圾
上幾場對住米禾爾都係開 3.8 客勝,結果輸 3:0
米禾爾主場成績好過克魯,今場開高少少 3.9 我覺得合理

近況黎講,克魯好幾場都可以和到 d 強隊例如列斯聯,史雲斯
呢隊波 d 防守能力的確幾好,係 d 遇強愈強的球隊
1.8 真係幾抵買,只係驚佢對住水魚可能爭勝決心不大,但幾睇好佢唔會輸先

睇番飛數,時間尚早,主勝有大約 6 成飛數,並唔聚飛,夜 d 睇下水位有無調低,有的話可以去馬

呢場我會估波膽 1:0, 2:0

引用:
原帖由 ping0124ping 於 2008-3-11 03:23 PM 發表
寶寶魚c hing where i can see the 飛數 ? do it hv the website for it?
sure
http://www.ec2win.com/tc/fixture_today_1.shtml

前往最後回覆