[其他] *_____________[ 摸 ]______________*

收藏  |  訂閱
32  189.1k

e場真難玩....:044:
全部外圍一致平手盤,真係好奇怪:044:

引用:
原帖由 Vicky哥 於 2008-3-11 12:08 AM 發表
開盤手玩野姐, 賠率熱左唔等如落飛 , 係佢地想吸引多d人買, 所以特登調整下黎誤導你地
咁就應該要買聖保利la....:025:

咁咪唔縮盤拉高番個水位或者轉盤....

引用:
原帖由 makchun2001 於 2008-3-11 12:37 AM 發表

真係好難呀,你一陣會唔會開估ga????
咁咪唔縮盤拉高番個水位或者轉盤....:027: :027:
岩唔岩?

引用:
原帖由 wingng1975 於 2008-3-11 12:42 AM 發表

多咀一答 ~
轉盤口 ~ 聖保利(讓平半或半球) ,但水位我就唔知什樣啦 ~
請指教 ~ :027:
如果唔係轉盤,咁我就認為係會做假飛,拉高番主個水位
小弟不才,請高人指教

引用:
原帖由 天瑞燒賣 於 2008-3-11 12:55 AM 發表
:096: 假設呢件追擊事件一路落去, 咁你做開盤手會點做?
我係一個開盤手(馬會_ ,我唔可以100%肯定 邊隊會一定嬴 , 但係我身為開盤手 我當然追查到係咪有幾個大戶戶口係到玩大注到咁 如果係 我只好同佢打對頭+  ...
如果唔係轉盤,咁我就認為係會做假飛,拉高番主個水位
小弟不才,請高人指教

引用:
原帖由 摸佬 於 2008-3-11 12:57 AM 發表

莊家要轉水 去吸低水 來平衡2邊錢....
無論到最後場波個比數係點
莊家都一定贏錢
因為一場波一定有2邊客

***馬會行抽水...並不是同大家對賭
咁姐係轉盤同假飛都岩:098:

引用:
原帖由 天瑞燒賣 於 2008-3-11 01:02 AM 發表

唔係轉盤 係轉水位 你試下用計算機計下 !
高>低
低>高

同樣既投注額!
咁咪即係假飛...

引用:
原帖由 摸佬 於 2008-3-12 04:05 PM 發表

好難講...賭錢賭公式行唔通:028:

睇臨場
操盤手係生ge,公式係死ge

引用:
原帖由 摸佬 於 2008-1-22 11:43 PM 發表
士砵亭首回合作客和保頓1:1
今仗帶住一粒作客入球回主場

相反保頓今仗想出線就要焗攻

但睇返初步出場陣容,一睇就嚇親...

基連拿,奧拜恩,迪奧夫
艾雲甘保,載維斯
路蘭,麥肯及泰萊...全部唔出得

本 ...
邊個咁大膽叫你買料呀molo:044: :044: ......話我知係邊個:046: :046: ???

前往最後回覆