有冇人妻有同外面既男人玩到有左BB既經驗

收藏  |  訂閱
9  4.3k

有冇人妻有同外面既男人玩到有左BB既經驗

如題, 想知道有冇CHING(無論你系外面播種果個, 定本身系人夫)或絲打, 有個呢D經驗, 系咪都系一定選擇唔要, 有冇D可以留返BB既生命又唔影響三方面生活既解決方法, 當然我講緊香港呢個社會, 唔系其他文明法律, 有既唔該分享下由頭到尾既處理經驗Orz

回覆 2# alice33442002 的帖子

咁我都明, 但系電視都有類似劇情第日長大成人先知唔系親生, 大家又都冇事

回覆 3# 失常少女 的帖子

送去教會孤兒院門口得唔得呢? 唔知有冇得咁...

回覆 7# alice33442002 的帖子

如果冇更完善既社會體系解決...選擇接受可能系最好既解決方法

回覆 6# mui1892 的帖子

後生果陣有送仔畀人既經驗  不過對方冇要話我太客氣

回覆 12# mui1892 的帖子

30幾年歲經驗就真  10歲偷睇姨姨西計起

回覆 14# 高速吸引 的帖子

都知道, 不過主要系個人大左經歷既野多左, 有左信仰所以唔想對唔住投胎既靈魂, 至於婚唔婚個人觀點都系一種世俗形式, 有冇愛先系重點

回覆 15# mui1892 的帖子

都幾架  專門鑽研點樣系枱底用條脷偷偷鑽研, 幾刺激架有冇興趣試下

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-4-6 11:04 發表 查看引用來源
冇興趣喎,咁你重有試過D咩呢
最刺激有次同十幾個同事共處一屋, 果陣仲系周星馳朱恩西遊記年代, 成班同事睇緊, 我同人地條女系班同事沙發後面, 二人共用一張皮半遮半掩又車又含又指交, 是但一個擰轉頭都好大鑊, 因為大家都識佢條仔 不過都可能有人發現左不過唔敢擰轉頭, 咁多年念起都都覺太誇張... 但系佢同我果一刻欲火燒全身,為求解脫死就死穿就穿唸唔到咁多咁... 前面電視聲估到個開頭估唔到結尾, 後面條女含住我個九頭等快D播完熄燈再埋尾......

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-4-7 13:25 發表 查看引用來源
試什麼呀!
可以試試玩公眾船戰...凌晨離島船上層...中段時間海風海景...女短裙男運動短褲...從上而下睇實上層上落口位...後入...有船經過視乎禿己位置有冇船燈...一般都冇燈或好暗...缺點系盡量用套...否則時間掌握得唔好冇套玩完短裙落樓梯大脾內側太吸睛...

前往最後回覆