上一頁下一頁
發新話題

[其他] 大數陳-好友feel茶-租約期滿-4999

收藏  |  訂閱
102  77.6k

引用:
原帖由 大數陳 於 2008-3-4 06:42 PM 發表

黑池係我死敵,輸贏都唔敢搞,班大怪最知,我俾呢隊波實開對面,我買對面佢實贏,吹吹。:071:
....你小注十元班仔唔該..hehe

引用:
原帖由 大數陳 於 2008-3-4 06:50 PM 發表

佢係我買波評級第二位。(我共分4位)
即係..B級博命指數??

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-3-4 06:52 PM 發表

即係..B級博命指數??
為何達不到第一位??

引用:
原帖由 大數陳 於 2008-3-4 06:55 PM 發表

英國波b級已經係我最高評級,因馬會此地無銀。:096:
oic..我都覺得奇...居然有1.85...我以為1.6左右

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-3-4 06:57 PM 發表
oic..我都覺得奇...居然有1.85...我以為1.6左右
英國有一莊家開1.66....馬會開倉:131: :131: coral>>開1.66 立博開>>1.72

引用:
原帖由 大數陳 於 2008-3-4 07:02 PM 發表

呢d就係我地睇盤佬最近成日中招嘅原因,大約4個月左右,陷阱周圍都有,你唔覺得呢輪死嘅大部份都係識睇盤嘅人。
死晒啦...仲要死得好慘tim...尤其德甲波

引用:
原帖由 大數陳 於 2008-3-4 07:05 PM 發表

你再諗真d,有邊隊波作客d飛似到十足十,幾日後返主場d飛仲唔似,我最鍾意佢上次開唔到,如果開到我呢場就放棄。
我成日都係咁買,,上次開唔出,,下次主場追多次..加主佢主場績又好,,仲要最緊要隊波識入波...馬會今次真係攪乜Q.....送錢....唉 今晚一場 (狗就)..HEHE..簢直要搵街口果閒邦民兄弟重注佢先<<說笑各巴打千其悟好:096:

引用:
原帖由 大數陳 於 2008-3-4 07:16 PM 發表

不過最緊要都要問下佢,你知我講邊個啦。
OH.....MR..永仁兄..等我收下風先

引用:
原帖由 franky2809 於 2008-3-4 07:09 PM 發表
仲有仲有 上場巴塞對馬德里體會 輸2比4 我冇睇live 電視又冇精華 點解咁屎既巴塞?
比條好LINK你看啦..陳記茶室巴打獨享http://footballhl.com/      

引用:
原帖由 放大假 於 2008-3-4 08:18 PM 發表

我要其他片:096:
要乜先..咸濕仔大戰大波女知客..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆