上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~ 22/06 此POST已爆,多謝大家支持 ~~

收藏  |  訂閱
208  191.8k

引用:
原帖由 2料王 於 2011-5-29 10:05 AM 發表 查看引用來源

Simon, PM回復左你,:084:  你知我一向唔like曼聯 依場當然中到佢應一應,:003: 同埋琴晚真係唔出又中,真係無晒符 :095:  
運既野 有時真係唔可以唔信

引用:
原帖由 2料王 於 2011-5-29 05:08 PM 發表 查看引用來源
Simon, 睇怕你要請我食飯呢 係嗎 :081:  
過唔到關 唔好意思呀 :026:

引用:
原帖由 2料王 於 2011-5-29 05:19 PM 發表 查看引用來源

Simon, 中埋呀 『點心』 wo 呵呵 ..... :084: :084: :084:  
竟然訓著左 自己冇買到 :046: :046:
你有冇買到我地馬膽 2串3

引用:
原帖由 2料王 於 2011-5-29 09:04 PM 發表 查看引用來源

過唔都都無計 :094: 不過中一場都夠晒數 馬膽 / Q / T / 單T / F4只係1拖4 全中 :081:  
星期三再努力過 :046:
季尾前應該中番一兩獲 應該冇問題

引用:
原帖由 2料王 於 2011-5-29 09:46 PM 發表 查看引用來源

希望如此 :084:  
最緊要馬膽 2x3 過到關 冇問題 :036:

By the way 今晚有冇讓球玩玩
仲夠唔夠膽出post :096: :096:

引用:
原帖由 2料王 於 2011-5-29 09:54 PM 發表 查看引用來源

11點場打後 會出POST :024:  
場英國波 點搞

引用:
原帖由 2料王 於 2011-5-29 11:24 PM 發表 查看引用來源

唔係吹水的 你問下SIMON,我唔POST 我既投注記錄你睇了 :093:

派彩彩池勝出組合派彩 (HK$)獨贏731.50位置716.501337.50923.00連贏7, 13258.50位置Q7, 13106.507, 959.009, 13130.00三重彩7, 13, 92,183 ...
中中中 :084:

引用:
原帖由 2料王 於 2011-5-29 11:36 PM 發表 查看引用來源

我無投注依場 打成點我又無睇 好難講,睇怕都要打至加時 甚至12碼決勝負吧 :cool:  
我買左主 臨尾香 :046: :046:

引用:
原帖由 2料王 於 2011-5-29 11:41 PM 發表 查看引用來源

下季 我想安排 大家有興趣一齊玩既可以JOIN埋,由9月開鑼開始 搵幾位 揀馬 大家互聯 (玩埋波四大聯賽) 都可以,大家有無興趣呢 :084:  有興趣可直接PM我,無興趣PM表膠我都無問題 :093:  
冇問題啦 一齊玩

引用:
原帖由 2料王 於 2011-5-29 11:48 PM 發表 查看引用來源

恭喜大家收錢 :084:  
得我冇錢收
諗住頂完場 點知幾分鐘輸三粒 飽晒 :046:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆