上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~ 22/06 此POST已爆,多謝大家支持 ~~

收藏  |  訂閱
208  191.8k

引用:
原帖由 wawa2005 於 2011-6-8 11:11 PM 發表 查看引用來源

佢跑第二 OR 葦達唔WIN:046:
我都收$:046:
反而未開跑前我已經想買韋達 有成4倍 :092:

引用:
原帖由 2料王 於 2011-6-11 12:52 AM 發表 查看引用來源

我重有場私伙 聽日同你分享 :045: :084:  
2料 我番黎啦
一定支持你同wawa合作 買買買 :071:

可以就分享埋比我呀 :092: 星期六唔得閒度咁多馬
星期三再同你地一齊夾夾

引用:
原帖由 2料王 於 2011-6-11 09:00 AM 發表 查看引用來源

大家早晨 :003:  
GOOD MORNING

引用:
原帖由 2料王 於 2011-6-11 09:33 PM 發表 查看引用來源

HI steve, 我近排OK呀 :083: ,你早响 我今日場私伙馬仔 就PM比你啦 條Q有22倍 :098: :071: 有幾位BROS 都收到。:003: 波仔夜少少有一場 到時睇睇個盤 得既就再PM過你 但唔包中 wo... :084:   
多謝2料 :071:
不過自己輸番 :046:
下次係街睇唔到形勢都係唔買啦 買晒d馬都放頭死晒 :046:

引用:
原帖由 2料王 於 2011-6-11 11:41 PM 發表 查看引用來源

重有 其實我地 揀既馬 已經好接近 :092: 你要知隔夜揀馬 總有多少難度的 臨場我至少中埋尾場Q :025: 條孖T 我唔覺得難中 有成43萬 真係唔錯既派彩 下次可能到我地 :098: :071:  
下星期三預埋我一齊玩呀 :027:

咦... 有場瑞超讓球就黎開波喎 :027:

引用:
原帖由 2料王 於 2011-6-11 11:49 PM 發表 查看引用來源

星期三 ... 好 預埋你   不過下次 私伙馬仔 唔會再PM比其他人 :025:   
其他人 即係 :092:  唔好唔預我丫 :096:
賭埋場12點讓球先 :071:

引用:
原帖由 2料王 於 2011-6-11 11:58 PM 發表 查看引用來源

私伙 唔再出姐,  同大家既 梗係繼續啦 你地有興趣一齊玩 我唔區既 :071: 唔好講住 快去買埋場波先啦 :036:  
想買主 岩岩買唔切
唔知係好事定壞事呢

引用:
原帖由 2料王 於 2011-6-11 11:58 PM 發表 查看引用來源

私伙 唔再出姐,  同大家既 梗係繼續啦 你地有興趣一齊玩 我唔區既 :071: 唔好講住 快去買埋場波先啦 :036:  
我地既百倍過關2x3 希望係最後呢2-3次 可以中番口啦 加油 :036: :036:

引用:
原帖由 2料王 於 2011-6-12 12:01 AM 發表 查看引用來源

我都買左主 :098: :071:  
買唔切 :028:
唔緊要啦 反正瑞超都唔太熟 當玩少場 :041:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆