上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~ 22/06 此POST已爆,多謝大家支持 ~~

收藏  |  訂閱
208  191.8k

引用:
原帖由 2料王 於 2011-6-12 12:05 AM 發表 查看引用來源

今日都22倍,你揀到場10倍Q 都2佰幾倍啦 唔難wo... :096:  
唔知仲有冇人係度呢 今晚波仔不如夾番條3串4啦 :071:
U21歐國盃有官方網上直播 :025:

引用:
原帖由 2料王 於 2011-6-12 12:15 AM 發表 查看引用來源

我唔覺講笑wo... :025:  依個post 唔啱細路仔 :034:  
好似冇乜人有興趣玩3串4 :027:
2料你有冇興趣 我地PM傾 :071:

引用:
原帖由 2料王 於 2011-6-12 12:42 PM 發表 查看引用來源

YES !!!  :098: :071:
YES!!

引用:
原帖由 2料王 於 2011-6-12 02:10 PM 發表 查看引用來源

YES!!! 嘜鬼 上半場揸住2粒 下半場輸番3粒 :028:  下次場波未打完都唔出聲 邪到呢 :008: :073:  
我今朝臨出街前 買左不死鳥 :027:

不過你果場 都幾假喎 :034:

引用:
原帖由 2料王 於 2011-6-12 10:34 PM 發表 查看引用來源

後面重有4場讓球 慢慢再諗點投注都未遲   
要冷靜 :092:  加油

引用:
原帖由 2料王 於 2011-6-12 10:34 PM 發表 查看引用來源

後面重有4場讓球 慢慢再諗點投注都未遲   
2料復仇先收一場入球大 好野 :036: :036:

引用:
原帖由 2料王 於 2011-6-13 12:49 AM 發表 查看引用來源

不過場 U21 窄窄地 :092:  半場 0:0 :073:   
好快就2粒啦!
冇買都幫你打氣!!

引用:
原帖由 2料王 於 2011-6-13 11:20 PM 發表 查看引用來源

大家好   會玩1,2場,主力當然就喺星期三啦 :098: :071:  
廿幾隻馬跑 點玩 :028:

引用:
原帖由 2料王 於 2011-6-14 12:03 AM 發表 查看引用來源

所以明晚 只玩2場,:097: 全力出擊星期三場次 :086: ,睇過排位又有搵食場次    
我都有初步心水 等你!

引用:
原帖由 2料王 於 2011-6-14 11:52 PM 發表 查看引用來源

好 ... 不過唔好 POST出嚟了   
點玩法 :027:
我地同wawa一齊夾條3x7 :092:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆