上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~ 22/06 此POST已爆,多謝大家支持 ~~

收藏  |  訂閱
208  191.8k

引用:
原帖由 2料王 於 2011-6-15 12:04 AM 發表 查看引用來源

咪 都 一齊吧 ... 不過要諗諗點玩 唔通4串15 太犯本 唔得 要諗諗   
2料 你發辦 :036:

引用:
原帖由 2料王 於 2011-6-15 12:19 AM 發表 查看引用來源

OK呀  :027: 不過Owen 唔玩 咁我地3個就 跟以前咁玩法 1人揀1場 跟手揀腳 呵呵 ... 瑞士U21 1:0 :098: :071:  
睇唔到 冇買到添 :092:  望你WIN :098:

引用:
原帖由 wawa2005 於 2011-6-15 12:28 AM 發表 查看引用來源
巨熊在後 P 小注
你果隻冷過我 :027:

引用:
原帖由 2料王 於 2011-6-15 12:49 AM 發表 查看引用來源

個隻係 原野飛行 佢講錯左 :096:  
咁我買左音樂奇才喎 佢有冇講錯 :034:

引用:
原帖由 wawa2005 於 2011-6-15 12:56 AM 發表 查看引用來源

巨紅在後呀:046:
即係我唔中 :092:

引用:
原帖由 2料王 於 2011-6-15 12:57 AM 發表 查看引用來源

都錯 :096:  
呢d直播 真係笑爆咀 :096:

引用:
原帖由 2料王 於 2011-6-15 01:17 AM 發表 查看引用來源

WAWA , SIMON , 細仔 , 2料 不如就每人揀1場 搵1隻膽跟住1人揀1隻腳 (即1拖3,可選擇混合過關),但難度相當大及幾犯本,你地有咩意見呢 :092:

如果唔係就 先揀4場,照樣1拖4 買3x7 ... 最後我 ...
4x15 真係好犯本 :027:
你地三個玩開 3x7 咁不如你地有心水的 我地大家PM share左先
我有心水配腳再提供 大家決定拖定唔拖
下次你地有人唔得閒 就到我補上

引用:
原帖由 細仔;p 於 2011-6-15 01:24 AM 發表 查看引用來源
第3場...
今次NOT POST :092:

引用:
原帖由 wawa2005 於 2011-6-15 01:23 AM 發表 查看引用來源

你的品格我讚好:097:
多謝!
講到尾大家都係想一齊玩JE
街外錢 齊齊搵 :071:

引用:
原帖由 2料王 於 2011-6-15 01:28 AM 發表 查看引用來源

我唔反對住 諗好PM我,今次條3x7唔出POST。 有無意見 :092:   
講黎講去 都係得我地4條友 我贊成唔出POST
2料收集好 再PM我地 我有配腳 再逐個send比大家 好嗎 :027:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆