上一頁下一頁
發新話題

見到有人講起細細個,性芽初萌時期

收藏  |  訂閱
42  127.9k

引用:
原帖由 li2008 於 2021-12-23 18:48 發表 查看引用來源
都玩過好多啦
任玩都唔屌埋,真係想不通,如說乜野亂倫道德底線,那根本不應和姐親密飢膚之親,你話姐唔比屌就講得通D,都比你插入D都唔屌,正常入左D,一兩次唔屌,之後姐都會迎上盡入,你既定力真係超乎常人

引用:
原帖由 li2008 於 2021-12-24 18:35 發表 查看引用來源
保持一點安全好D
唔覺你依家屌同唔屌有咩分別,屌左家姐威脅你,驚屌大家姐肚,怕上身,如何要安全D,屌唔屌你倆一樣曖昧,一樣可被發现

引用:
原帖由 竹旬入面有蟲 於 2021-12-30 07:06 發表 查看引用來源

如果真係處男,真係會咁樣,未必夠膽入,而家覺得咁樣玩已經好夠激
世事係無绝對,你代入一下,小伙子被成年女人勾引,男既不吃,女都會上啦,更可况男亦樂此不疲,仲插入一半,其實已算屌左,仲有佢亦屌左個契家姐,如真冇屌到家姐只係佢on 車,佢兩姐弟既關係已是屌唔屌都一樣

引用:
原帖由 skau1007 於 2022-1-1 03:45 發表 查看引用來源

無啦,嗰日send完嘢比佢,傾咗陣三級話題,佢又無話好抗拒,不過聖誕節嗰日佢有節目,所以無上嚟我屋企,睇下遲啲有無機會啦,但三級嘢暫時都有keep住講😆 ...
咁正,阿妹肯同你講三级野,有D機,可以話忍唔住,轉頭話 diy左,幾次後講笑話叫佢幫你

引用:
原帖由 skau1007 於 2022-1-1 13:09 發表 查看引用來源

我都有提過,間中睇完都會自己嚟,同埋有講過話老婆好少同我搞,多數都要自己diy,佢話深表同情,我之後乘機話“同情我有乜用,你又幫我唔到”
之後佢回咗我一句“食屎”

😆😆😆 ...
努力啊,好想知係未特别正,成功左記得分享下

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2022-1-1 15:05 發表 查看引用來源
38喎,心口喎,唔係年紀喎,有無成功都可以分享下,
女人最緊要有 feel, 大波當然正,我大细波都鐘意,試過條女平胸得兩點,一樣狂啜狂猝,女38都仲可以好正,我件都50+,食左幾年都仲好好食

引用:
原帖由 skau1007 於 2022-1-7 09:46 發表 查看引用來源

仲未過!佢話通常都係m到前後就最想要,我講笑咁同佢講“下次有需要搵我幫手😆”
佢話唔使嘞!
我再同佢講“咁我有需要就搵你幫手😆”
佢叫我搵返我老婆幫手!
我話就係佢唔幫手先搵你😩
佢就話到時睇下點😏

報告完畢😂 ...
講到咁白,似乎都好有機喎,阿妹唔會走左,慢慢來,唔駛急,其實有冇稔過溝佢,食下饭行下街時下戲,送下禮物,浪漫下,咁就好自然搞掂,或者仲可全私有化,當然你要有能力照顧佢

引用:
原帖由 又驚又想試 於 2022-1-10 22:01 發表 查看引用來源
怕唔怕浪漫吓危險咗啲呀?🤣陣間連阿妹都沉船之後要反回現實怕佢接受唔到炸!
唔浪漫下咁易上到咩 肯同阿哥行街食飯睇戲要上就易好多 唔通講兩句就氹到佢上床 換着我沈船都冇問題 阿妹唔會揚開啩 有時間就爆房

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-1-10 23:47 發表 查看引用來源
係都幾正,又冇咁易比人懷疑!😉
就算嫁左 一樣可約炮 阿妹唔會走左去 成世都係阿妹即係成世都可以

引用:
原帖由 skau1007 於 2022-1-13 01:21 發表 查看引用來源

趁今日放假,咁啱兩老有節目,老婆又要開夜,所以約咗等佢放工後上去佢度食嘢!

食完嘢傾咗陣計,之後大家就休息咗一陣🙂🙂
恭喜恭喜好事近了安全期先好中出呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆