上一頁下一頁
發新話題

[其他] 發達仔八月數簿 - 今日重心: AUG21 甘美奧 [ 讓球 受平半 W 1.8 ]

收藏  |  訂閱
255  21.4k

引用:
原帖由 baraklam 於 2008-8-21 04:07 PM 發表

呢幾日贏盤率高個幾隊全部死,琴日隊日本主場平手盤100%贏,最後都輸比烏拉圭
暫時卡馬亞有機會重蹈覆轍,但其實我睇好哈馬比多d,不過暫時未能夠下定論,因為如果全部莊家轉晒平手就唔同講法:036:
呢兩隊波今季成績, 卡軍吸引力高過哈馬比.
莊家早盤開主讓平半高水係睇高客隊卡軍, 唔想開平手客隊高水益賭仔, 當下盤多人買就轉盤做平手主隊低水引返啲主隊飛.
依家已經有莊家轉左平手, 同爛賭鬼想法一樣.

引用:
原帖由 baraklam 於 2008-8-21 04:37 PM 發表

如果莊家唔想輸錢比賭仔應該唔會咁樣開平半然後壓水,因為個個都會好似你咁直插番客隊。如果我係莊家唔想人人插客隊我反而會轉番平手,因為一轉平手就會如你所講引到好多人入番主平手或者減少好多人插客勝。二 ...
爛賭鬼聽外圍佬講, 做莊靠食水位為生, 派低水客仔執, 高水盤多人插就轉盤調低水位.
賭仔賭亞洲盤夠狼, 好多人劈到幾萬一注都係因為二分一勝負, 標準盤三分一即係六成半機會輸, 有幾多人夠膽劈, 所以標準盤唔係大戶玩法.

呢場波如果早盤開平手, 主低水客高水, 咁個莊就有機會比人煲爆, 殺一注主隊都唔夠賠一注客隊高水.  依家開主讓平半高水, 打和殺主隊半注都夠派客隊執半格, 莊家最多執5%, 主隊贏就殺晒大堆下盤客, 實夠派比上盤.  客隊贏就莊家要派好多, 所以莊家依家要轉平手吸上盤客去對沖.

如果狗會敢開平手盤客隊高水, 爛賭鬼一定用呢場做重心鋤佢兩注, 仲點會貪心買標準盤.
依家七幾水下盤爛賭鬼真係睇唔起. 除非我落注大廿倍la, 買一萬打和執半格有三千幾夠駛, 依家買五百執半格得百幾都唔夠北上車錢.

引用:
原帖由 chasekwok999 於 2008-8-21 04:54 PM 發表
過關
2X3
主客和
入球大細
星期四 1 哈馬比 (主) 對 卡爾馬 (客)
和 @ 3.35
星期四 5 洛杉磯銀河 (主) 對 芝加哥火燄 (客)
大  @ 1.65 $50
爛賭鬼溫馨提示:
今晚場瑞盃一定唔會打和, 淘汰賽打和要加時嘥時間, 兩隊都會速戰速決分勝負.

引用:
原帖由 baraklam 於 2008-8-21 05:47 PM 發表

你所講莊家點食水我當然清楚,因為我本人係公司係做風險評估,對於莊家點樣執錢我真係好了解。所以本人買邊隊,係要收風睇下邊隊聚飛d。
同埋,你所講既莊十分多,有大莊同細莊,細莊就係你所講咁靠食水位為 ...
個個賭仔都想從莊家手執錢, 上個月紐卡素單華人謀殺案又係因為賭波出古惑.
我爛賭鬼就求其睇隊波贏盤率去落注, 長追贏盤王, 同輸盤王對家, 輸一兩次梗有, 邊有場場贏咁勁.
我爛賭鬼又唔係做莊, 唔會睇實每場波盤口變化, 身份都係賭鬼, 唔輸死執少少就夠.:096:

引用:
原帖由 baraklam 於 2008-8-21 06:11 PM 發表

長追贏盤率都係唔錯,但每隊波都有低潮,好似大板櫻花一低潮就連輸幾個盤,其實長追都幾大風險。
需要睇實盤口變化幾浪費時間,但自己贏到錢之餘,兄弟都贏到錢咁都值得既
爛賭鬼自己追盤都有原則.
盤王連輸兩三次就會放棄斷追.
好似大阪櫻花同巴甲法林明高, 近排都放棄左.
改為追當頭起

AUG21 卡爾馬 [ 客 W 2.58 ] $500
AUG21 戈亞斯 [ 讓球 W 1.9 ] $500
AUG21 甘美奧 [ 讓球 受平半 W 1.8 ] $500
AUG21 甘美奧 [ 讓球 受平半 W 1.8 ] $500
AUG21 波圖基沙 [ 5球 ][ 6球 ] @$250
AUG21 銀河 [ 4球 ][ 5球 ] @$250

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆