上一頁下一頁
發新話題

[其他] 發達仔八月數簿 - 今日重心: AUG21 甘美奧 [ 讓球 受平半 W 1.8 ]

收藏  |  訂閱
255  21.4k

爛賭鬼每日都要賭, 唔賭唔安樂, 周身都痕.
每個月賭波錢加埋落二三百注閒閒地.  
所以爛賭鬼一定唔買過關, 費事乾塘無錢賭, pk到借錢去錢就肯定合家富貴, 遲早要搵白姐姐條仔攪破產.

依家為賭而賭, 月尾埋單執少少就ok.
賭二三百注, 執5%都有十幾注, 執成皮萬好過實Q月薪.

我MARK數好緊, 日日都睇住盤數.
每日重心原來連執左六日.
不過爛賭鬼提醒自己咪再加注落重心一場.
到黑仔期重心連輸幾日就合家富貴.
賭仔貪心好快死.

JUL-28  加爾斯 [主勝 1.7]  輸
JUL-29 車路士 [半場W 1.22] 贏
JUL-30 波圖基沙 [入球大 1.72] 贏
JUL-31 華斯高 [主w 1.8] 贏
AUG 01 - 保頓 [客W 2.1] 贏
AUG 02 - 白蘭恩 [讓球W 2.05] 贏
AUG 03 - 草津溫泉 [ 主W 1.9 ] 贏

爛賭鬼好少買報紙睇, 多數上網睇波料.
尋日買左報紙, 睇到馬會近排波仔生意同收入好左, 真係令爛賭鬼諗返以前傷心事.
依家同以前一樣咁爛賭, 睇怕直到兩腳伸直都改唔到.

以前輸錢, 借錢, 追數, 還錢呢種生活過左成年, 真係好慘, 好辛苦.
賭得痛苦, 生活更苦.
想講比大家聽爛賭得以前條路點錯, 如果你依家同我以前差唔多, 就好快啲收手, 唔係就返唔到轉頭.

月頭出糧, 一半還債, 留一半黎賭追數, 無留返足夠生活費, 更加唔駛講比家用.
賭之前就淨係諗點贏至夠清晒幾萬蚊數, 拎起份波經刨賽績,
一日幾十場由下晝賭到凌晨,
下晝幾場日職, 先落一注三串一$500,
九點十點歐洲大聯賽開波, 又揀幾場買兩三條三串一每注$500,
凌晨二輪歐洲波, 再買一條三串一$500
天光巴甲又買一條三串一$500.
爛賭鬼驚輸, 唔敢全晚劈一注, 五百買單場中左無用, 過三關有三四千至睇得上眼.
心諗咁多條過關, 中一條就唔駛輸, 中兩三條都執幾千.

結果梗係同爛賭鬼作對, 成日中兩場過唔到關, 一晚白果輸兩三千, 黑仔期周末兩日已經輸五六千.  之後就無錢賭, 買一二百蚊注, 過夠四關, 搏贏返兩三千至買返大.
月中月尾再輸就循環借錢, 攪到還極都還唔完, 銀行個個月收息同手續費勁金.

最後攪到十幾萬數開始愈還愈多, 出糧還晒比銀行無錢再賭.
有晚同位前輩飲野, 佢點醒爛賭鬼, 第二日即係跑去銀行申請月供貸款清卡數.
每個月一樣要還半份糧, 不過無得循環借, 迫自己咪賭咁大.
前輩贈爛賭鬼千祈咪駛旨意靠賭發達, 賭你唔死算你叻.
佢話賭場最驚細注長命客, 同佢鬥長命仲要蝕埋燈油火臘, 唯有靠抽水佔啲甜頭.
前輩叫爛賭鬼千祈唔好賭馬仔, 狗會十蚊抽兩蚊, 賭仔夾錢比狗會, 明知每買十蚊都要比人拎走兩蚊, 仲賭咪係傻仔, 遲早比狗會吸乾.

之後爛賭鬼每個月得返半份糧去生活同賭, 唔駛再比人追數, 聽前輩講同狗會鬥長命, 平注單場一百蚊玩, 結果真係每個月都唔駛輸, 半份糧駛到月尾都仲有錢淨, 仲夠請老母飲幾次茶.

兩年後還晒筆數, 慣左平注賭, 啲錢鬆動晒, 開始儲到錢, 人生有返希望.   

引用:
原帖由 chasekwok999 於 2008-8-4 04:59 PM 發表
同我差唔多既經歷:043:
我又係差銀行幾m蚊,攪到幾個月要還$.日日收工返屋企.
而家諗返仲驚緊.
而家有鬆動錢先買小小,千期唔好借黎賭.......
C HING 依家點買法?
有無計過贏輸.

今晚曼聯場波有啲古怪.
曼聯對住英甲升班馬, 贏面應該九成九.
狗會只係開 W1.22, 贏兩球仲有1.65.
有無咁筍? 鬼鬼地?

爛賭鬼覺得曼聯炒梗主隊, 1.65讓球客W應該執梗.
另外莫迪場波又係大梗1.62, 仲諗緊邊場做重心.

唔理咁多, 先出三注.

AUG 04 - 莫迪 [入球大 1.62] $500
AUG 04 - 莫迪 [入球大 1.62] $500
AUG 04 - 曼聯 [讓球W 1.65] $500

最後揀左莫迪入球大1.62做重心.
其餘幾場瑞超夜啲再出.
爛賭鬼:025: 今晚忍唔住要玩晒五場落六注.
我要狗會嘔返啲血比我.:046: :046:

引用:
原帖由 chasekwok999 於 2008-8-4 06:02 PM 發表
g前win左2500蚊....買過關3串4讓球和 中既
g後唔夠一星期輸到得番2百蚊.g後跟你買連中左3日:041:
而家仲有一千....覺得你有point.....而家咪好似你咁買單場...都ok架...
你買500 我買100....想汁小小....唔 ...
爛賭鬼自己計過呢兩年都係平均每個月買二三百注.
每個月執十幾注左右, 試過運仔到執成五十幾注.
亦試過一個月要輸兩注.
但係依家心情好少坐過山車, 因為每日上落唔係太大.
我以前揹住月供銀行數時, 都係一百蚊注玩起.
三四年前手頭鬆, 銀行有錢淨, 就開始三百蚊注, 兩年前就買到五百蚊注.
全部都係贏返黎.
而家租樓六千蚊都係靠狗會幫手.
份人工就儲緊錢比三成首期.
比一成首期上車月供好多錢, 爛賭鬼唔想迫死自由, 以前比債主迫太多la.

引用:
原帖由 siusunmike 於 2008-8-4 06:09 PM 發表
發逹兄 , 恕小弟愚見 ~
個大細賠率係同 19 jul 2008 凱撒酋長 對 曼聯 果場一樣 @_@
馬會又會唔 "裝" 人又買大 ?
我唔理佢咁多, 爛賭鬼記得阿利辛特係大波王, 頭先入左貨1.62兩注.
話咁快轉左1.57.
買左就唔諗咁多.

引用:
原帖由 chasekwok999 於 2008-8-4 06:28 PM 發表
爛賭鬼 問你一D私人問題先 ...(你幾大?做邊行?)
我30歲....如果你唔想答有佢...
爛賭鬼年過三張, 但未到四草.
做邊行就唔好講la, 都係一份牛工.

引用:
原帖由 chasekwok999 於 2008-8-4 07:55 PM 發表
AIK蘇納點睇?
卡馬亞呢兩季都好勁, 今季盤路仲有七成幾贏, AIK排名係唔差, 不過盤路就唔多好.
如果唔係卡馬亞有瑞盃後顧, 爛賭鬼呢場一定買上盤主隊.
依家轉攻入球大1.85, 主隊今季係入球王, 追大都幾好.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆