上一頁下一頁
發新話題

[其他] 發達仔八月數簿 - 今日重心: AUG21 甘美奧 [ 讓球 受平半 W 1.8 ]

收藏  |  訂閱
255  21.4k

巴甲今朝幾場波又幫莊家做野, 七場波暫時得一場大大波, 仲要三場係兩球激死大盤客.
買大波過關就比狗會殺晒.
上下盤就好正路, 好多場都係上盤.
ST PAUL頂住呀.
山度士場波唔好學巴塞咁入到七八球.
今日仲唔插返狗會一刀.

巴甲今日真係好狠毒, 頭四場殺大大波盤客, 尾三場殺走地同上盤客.
聖保羅平手低水, 領先一球比主隊反入三球, 買走地仲唔輸到PK.
山度士主場贏兩粒, 引到賭仔以為又大開殺戒, 點知假到連輸三球, 外圍走地殺到賭仔慘過比人插籮柚.

爛賭鬼中計ST PAUL, 好在執開半注山度士五球9倍, 等如一注4.5倍, 即係追返前兩日負數, 重上正軌.

聽朝巴甲一定要再插狗會幾刀, 執返兩三注盈利.

引用:
原帖由 chasekwok999 於 2008-8-7 10:49 AM 發表
哎呀,中埋呢場先WIN 巧多@@
買左600落去ST.PAUL:032:
C HING你點賭呀?
神仙過鐵索橋, 遲早都係比狗會殺低.
就算你順利行到橋尾, 狗會只要拎把刀劈斷條索, 你都跌落深谷, 殺唔到狗會.

引用:
原帖由 chasekwok999 於 2008-8-7 10:56 AM 發表
衰貪心.....見開頭中左.買哂落去.............又要再黎過..........
都係一個(貪)字.....唔訓身有得WIN.................................:029: :029: :029:
同狗會隻抽, 一人一拳, 最後都係計點數(命中率)決勝負, 佢攞唔到你條命仔ga.
爛賭鬼前兩日就比狗會禁住砌, 尋晚爛賭鬼一個右勾重拳打糠狗會眼角, 今晚要趁佢病鋤多佢兩拳.

引用:
原帖由 chasekwok999 於 2008-8-7 11:02 AM 發表
買左單場架啦.見 ACC 有錢訓身............SORRY.一時控制唔到自己@@
爛賭鬼以前都係咁, 次次都係贏左就推落尾關, 連本都未扣返起.
結果輸多過贏, 嘥晒之前贏嘅勝仗.
一場波輸四五注, 諗返都覺得傻, 咁同全晚淨賭一場有咩分別, 風險都係咁高.

埋完呢兩日條數, 原來今個月仲係輸緊, 一定要呢兩晚上返正數.
大家睇見爛賭鬼落注, 係咪好爛賭呢?
贏贏輸輸賭錢就係咁, 月尾埋單唔駛輸執少少, 千祈咪大貪, 就算中左過關收幾千, 唔駛一個星期就輸突比狗會la, 狗會嘅過關陰乾大法好利害.

引用:
原帖由 無能外父賤家嫂 於 2008-8-7 11:22 AM 發表
性pau打假波WOR:028: :028: 係我得,班客仔輸死:071:
巴甲啲假波多到同北歐差唔多.
st paul 都係時候放埋一邊, 爛賭鬼呢幾場都唔會買.
今朝訓醒至記得, 上次輸左法林明高話下鋪買佢對家, 尋晚唔記得買戈亞斯, 執少左一注.

仲有上次重插假波王, 話明踢左兩場假波返主場認真踢, 數對手主其他.
尋晚又假球本性再現, 主場比哥列迪巴淨入兩粒, 假波王又幫莊家殺上盤同大大波客.
假波王, 真好野.

引用:
原帖由 chasekwok999 於 2008-8-7 11:48 AM 發表
爛賭鬼落注, 係咪好爛賭呢?   係
爛賭鬼 ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))今晚早d 諗巴甲可以嗎?
爛賭唔怕認, 我爛賭鬼真係賭癮大, 又戒唔甩, 唯有諗辨法救自己.
依家賭單場算係吊得住條命.

今晚三場巴甲應該唔會再咁假, 莊家都係見好即收嘅, 一次過贏晒賭仔啲錢, 以後仲邊有生意.

你想我幾點出野?

引用:
原帖由 chasekwok999 於 2008-8-7 11:43 AM 發表
原來自己賭左十幾年都味夠道行:030:
c hing賭左十幾年都仲未離場, 梗係有計仔吊命?
除非你老豆係四叔.:096:
爛賭鬼都玩左十年, 早幾年受大教訓, 依家唔敢貪la.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆