上一頁下一頁
發新話題

[其他] 發達仔八月數簿 - 今日重心: AUG21 甘美奧 [ 讓球 受平半 W 1.8 ]

收藏  |  訂閱
255  21.4k

引用:
原帖由 man2111 於 2008-8-7 12:58 PM 發表

果d3唔識7果d波唔敢買wo,聽晚國米,阿記果d大路波點睇?
無辦法, 爛賭鬼連女足都唔放過, 只要有得賭, 賭癮太大無得改.
香港地九成人都爛賭, 股票行銀行日日都有人炒股, 都未計用電腦上網落盤批人.
啲股票嘅公司咪一樣唔識咩料, 一樣聽風炒炒炒, 賭得仲大過爛賭鬼賭波仔.

二三線波係唔識, 起碼爛賭鬼知係假波, 啲大聯賽一樣踢假, 只係直播有得睇識啲球員名多啲.

聽晚有兩場大波趁早落注, 德國盃一場過淘汰賽, 快手入貨大大波1.75.
阿積士四角賽計入球數量定冠軍, 主隊鬥阿仙奴, 大大大交易.
國米摩佬踢穩守, 後防仲密過AC, 呢場波仔好難玩, 買大隨時中招, 要諗諗呢場主客點買.

狗會班盤手真係好有料ga.
爛賭鬼上星期得閒睇波, 車仔對AC, 呢場波爛賭鬼無落注.
睇半場見AC好似遊魂, 後防空過鬼婆個洞, 車仔射親都有.
半場三球, 下半場十幾分鐘就入多兩球 5-0.
爛賭鬼心諗入多兩三球都得, 上狗會睇走地車仔贏客其他幾多倍, 比三十分鐘車仔入多粒就中, 狗會開1.65.
爛賭鬼當時真係想插兩注落去, 但係禁完銀碼就即係清醒左DELETE唔買, 心諗狗會都有人睇波, 唔會咁筍比0.65賭仔執.
以狗會性格, 如果真係好大機會中, 都即係開1.35低水比賭仔.

要狗會嘔多啲錢比賭仔真係好難, 爛賭鬼都係靠執少少慢慢同狗會玩, 大拳大拳同佢鬥, 只有死路一條.

AUG 07 - 卡爾馬 [讓球 受讓平半 W 1.91]
AUG 07 - 高士路 [ 入球大 1.95 ]
AUG 07 - 保地花高 [ 讓球 受讓平半 W 1.81]
AUG 07 - 保地花高 [ 讓球 受讓平半 W 1.81]
AUG 07 - 彭美拉斯 [ 讓球 W 2.5 ]

引用:
原帖由 sheepz 於 2008-8-7 01:51 PM 發表
國際米蘭 對 西維爾 細
利物浦 對 拉素 大
阿積士 對 阿仙奴 大 3X1

請問各位c兄  有冇意見 有冇邊場重心可介紹
今晚都未賭, C HING仲爛賭過我爛賭得WOR?:096:
聽晚我就打算落阿積士同FSV法福呢兩場大大波.
阿積士大大波應該會做重心.
今晚先落注仲有1.72.

引用:
原帖由 發達仔 於 2008-8-7 01:53 PM 發表
AUG 07 - 卡爾馬
AUG 07 - 高士路
AUG 07 - 保地花高
AUG 07 - 保地花高
AUG 07 - 彭美拉斯  

卡爾馬係舊年瑞盃盟主, 今季聯賽做緊一哥, 攻力最強, 對手主隊艾堡係聯賽二哥, 殺著係守力強, 不過睇佢盃賽成績就無客軍咁重視, 爛賭鬼覺得呢場係平手盤, 依家做緊主讓平半, 我就落注下盤卡爾馬, 穩執佢半個盤, 隨時0-0收場.

高士路經過幾場低潮,  巴甲假波輸兩三場好閒, 近兩場又強勁返, 對手國際體育會贏盤率唔錯, 排緊前幾位, 但係靠前一輪殺左幾場弱隊, 爛賭鬼覺得呢場勝負難估, 都係買大大波半場收錢.

保地花高不嬲都係地頭虫, 主場先識威, 上場作客都發癲入三粒, 隊波近排幾掂, 作客近排失準波費古倫斯, 受讓平半爛賭鬼有信心執佢半格, 今晚重心.

彭美拉斯係主場盤王, 贏盤八成幾, 客隊維多利亞升班馬近期現形不斷輸波輸盤, 今次爛賭鬼貪心唔買主W1.55, 搏高水讓球W2.5.

引用:
原帖由 sheepz 於 2008-8-7 02:02 PM 發表
哈哈  多謝提點
小弟唔識玩巴西波 所以買定聽晚先:025:
今年巴甲易玩好多, 主隊贏波贏盤率成70%, 比一般聯賽高十幾%.
爛賭鬼咩波都無所謂, 最緊要有得賭.

引用:
原帖由 大空翼10號 於 2008-8-7 02:04 PM 發表

嘩~~咁多o既揀~~邊場最有信心??
C HING,我爛賭無辦法la.
不過爛賭鬼都有揀一場做重心.
睇第一頁投注記錄就知.
今晚係保地花高下盤.

原來暑假過得咁快, 今個周末英冠, 英甲, 蘇超, 法甲開波,
星期六有59場波, 爛賭鬼今次死啦死啦, 一定賭到傻左.
賭癮大到一日買二三十注都唔出奇.
真係要捉幾隊黎跟, 否則眼到花埋點賭呀.

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2008-8-7 05:03 PM 發表
狗會班盤手真係好有料:044:

吾多認同:026: 至少調盤技巧同單向水份增值同外圍佬班盤手差2至3皮,從初盤至盤口變化時間就可以睇得出,亞洲盤調盤更屎:026: 至少吾敢自對自家歐盤,澳門比馬會高出3皮以上:071:
...
外圍競爭大, 無辦法唔用積極態度.
狗會有朝廷幫手清場掃街, 淨殺本地賭仔都夠.
如果狗會肯進取, 就唔駛仲有三分二波纜留比外圍.

引用:
原帖由 siusunmike 於 2008-8-7 05:15 PM 發表
發達兄 , 以後既日子睇你喇 ,
小弟自己 tip d 心水都係時中時炒 ...
有時你 tip 果 d 同自己 tip 果 d 又相反 ...
都唔知信你好定信自己好 @_@
(我意思唔係話質疑你既睇法 , 我絕對相信你賭波多過我食飯)
...
我爛賭鬼賭波都唔叻, 命中率當旺期就六十幾%, 黑仔期就四十幾%, 平均就五十幾%.
我刨波求其, 睇盤路好就買, 假波都會中招.
當旺期跟我, 黑仔期就當我燈la.
uwant呢度好多勁人, 去其他post睇睇至落注.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆