上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
1.0k  315.6k

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-3-15 16:57 發表 查看引用來源

咁大對最好就是乳交
都有㗎😂😂

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-3-15 10:27 發表 查看引用來源
係架!飲到high high地,同鬼佬打下友誼波都好正常!😬
有啲師兄又話想睇下我老婆姊妹啲相🤫🤫其實啲鬼佬好直接,佢想同你做愛會直接問你,話做就做呢d style啲鬼佬鍾意😍😍

附件

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-3-16 17:22 發表 查看引用來源
哩張相影到佢好大波🥰😄
其實佢姊妹對波唔細㗎,佢著泳裝我都見過好多次,唔係淨係靠托
不過講真就冇我老婆托起夾埋果種爆乳效果

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-3-16 19:14 發表 查看引用來源
如果我老婆有呀嫂咁大對燈,
我晚晚精盡老婆都無所謂。。。哭
咁又未必一定好大波先好玩嘅,我相信阿嫂都係一個好嘅性伴侶👍🏻
反而我覺得下面要夠窄多水多汁,屌起上嚟夠淫夠放係好重要
師兄咁欣賞佢,放張我家淫娃淫淫哋嘅相

附件

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-3-16 22:30 發表 查看引用來源
WOW ...大到迫爆MON😍
夾埋托起啫,同埋影相角度問題

引用:
原帖由 garyfood 於 2024-3-16 22:28 發表 查看引用來源
真係好大,好好J😍😍
佢唔知我放佢啲相上嚟,畀佢知道就不得了,佢會話我畀自己老婆對波籮柚人哋睇,畀人講咸濕嘢又或者畀人J佢😅😅

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-3-16 23:33 發表 查看引用來源

咁又未必一定好大波先好玩嘅,
但係大波多嘢玩好多.

特別老婆冇熱情, 揸手嘢都無...
轉變下同老婆玩嘅方式,教佢做個淫婦大家都enjoy
我老婆同我sp,好多嘢都係我教佢開發佢哋,咁大家一齊先好玩,雖然本身一定要佢哋係大食淫底

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-3-16 23:58 發表 查看引用來源

唉...我果個由熱轉冷, 攪保暖已經盡晒力.
有時心諗, 老婆 大食淫底怕佢出牆好, 定係 慢慢冷攪到無得玩好
兩公婆有時扑咗嘢咁多年真係好容易會由熱轉冷我就比較好彩,老婆由拍拖嘅時候已經好鍾意扑嘢,同埋好接受玩啲新嘢,嗰時喺𨋢口,天台,停車場痕起上嚟,揭高條裙就畀我插
我個sp未離婚之前同佢老公嘅性生活係平淡到不得了,簡單講交功課
自從佢離咗婚後,出嚟畀其他男人屌過佢嘅淫底先現曬型,其實佢本性係校到出汁淫到出面嘅女人
我同佢喺大排檔食緊飯,飲咗兩杯佢都會來隻手捽下條嘢,又會講啲淫賤嘢挑逗我,好似話佢好痕好濕佢妹妹好想食我條大賓週之類嘅嘢

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-3-17 00:35 發表 查看引用來源

CHING 個sp身材咁好, 佢老公真係嘥晒, 咁嘅性生活益晒其他男人.

我就覺得宜加同老婆已經唔玩,  將來更加冇機會玩...
佢老公係一個粗枝大葉嘅人,自己有性慾就屌佢,冇理到佢嘅性慾
自從離咗婚之後同其他男人玩過,先真係享受到性愛,其實喺表面上佢已經係一個好姣好嗲嘅人,雖然唔係話好靚女不過真係有啲淫賤住家菜嘅味道
純粹用性愛嘅角度嚟睇絕對係一件好玩嘅性伴侶
佢可以著緊條短裙黑絲高踭鞋,無端端踎喺度擘開叫我幫佢影張相,甚至揸住自己對波挑逗我

附件

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-3-17 09:20 發表 查看引用來源

師兄講得好,身材好、姣同嗲就已經可以殺死你
我個sp咪呢類型囉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆