上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
1.0k  315.7k

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-3-13 19:31 發表 查看引用來源
哩種聲音係最好聽😍😍😍
加埋佢喺度呻吟同個淫蕩表情真係條嘢都硬啲🤭🤭

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-3-13 20:23 發表 查看引用來源
幻想緊嫂子啲叫床聲同埋個淫蕩表情😍😍😍
出張淫娃嘅倒奶相等師兄幻想吓🤭🤭

附件

引用:
原帖由 wwnick 於 2024-3-14 00:06 發表 查看引用來源
大到離晒地,亞嫂應該係大乳云
大係大不過托起先咁誇張啫乳暈係正常大細唔係持別大

引用:
原帖由 wwnick 於 2024-3-14 08:20 發表 查看引用來源
但係都未睇到舊大黑雲 😁😁
🤭🤭佢淺色㗎唔深色㗎

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-3-14 10:10 發表 查看引用來源

豪乳加細 lin 頭、細乳暈 係特別吸引。
如果唔帶胸圍係咪墮 lin 得好緊要?
佢保養得幾好唔墮㗎🤣呢張冇厚墊,你覺得墮唔墮?佢去美容院有按摩對波,所以冇咁容易墮同埋會結實啲上一張相好耐之前影,影得衰所以有錯覺🤣😂

附件

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-3-14 10:01 發表 查看引用來源
咁正呀!好想睇下!😉
佢唔畀我影㗎,佢驚我send畀人睇
有一次我想影佢濕立立個妹妹佢都遮住唔畀我影🤣😂雖然佢有啲嘢上到床好淫好玩得,但係好似肛交咁佢一定唔會玩
佢呢啲嘢怕醜㗎有啲相,我都係搵返佢啲舊相

引用:
原帖由 garyfood 於 2024-3-14 11:33 發表 查看引用來源
對波真係好大, 好吸引, 可惜佢唔肯比你影濕透既妹妹
其實佢唔係咁開放㗎咋,係同我上床先開放對外面反而唔係
講件事你聽,年幾前佢同一個我都識嘅姊妹食飯吹水大家講起性生活,果條中女(有啲似林憶蓮🤣有波既)講到興高彩烈突然攞咗張佢老公扯起左既相俾我老婆睇,問我老婆佢老公得唔得?(我老婆都識佢老公)我老婆答佢話ok啦,點知佢突然間問我老婆有冇興趣同佢老公玩?我老婆鬧佢話佢痴線,佢話唔介意喎佢老公有同佢講過話想屌我老婆,而佢又想試下我不如大家交換玩吓,我老婆即刻反面話佢痴線,跟住佢姊妹話講笑咋,咁認真
我老婆返嚟講畀我聽,我問老婆想唔想試下,佢即刻鬧我話真係唔想,係咪我好想佢俾人屌定係我想屌佢姊妹?
於是我咪答佢我都係講笑囉😂🤣
但係我覺得佢姊妹係講真嘅,佢姊妹就真係姣出面嗰隻,真係想食下第個男人

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-3-14 13:55 發表 查看引用來源

可能佢姊妹一早就睇中樓主,想食佢條腸。
佢個姊妹樣貌麻麻啦,有身材嘅,不過係姣到出面淫底嗰隻,屌下都可以嘅😂🤣
可能我老婆有講我同佢之間嘅性生活畀佢聽,佢知道我老婆好大食我都餵得飽佢,又想試下掛🤭🤭

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-3-14 15:09 發表 查看引用來源

正常點會無端端咁講,一定係想再試口風,不過都試到你老婆係吾想
呢個肯定啦係我老婆咁天真啫😂🤣雖然大家真係識好多年

回覆 187# 樓上吉仔 的帖子

我覺得我多數唔會囉🤔🤔同埋我老婆冇機會會答應尤其是係佢姊妹個老公

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆