上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
1.0k  316.2k

多謝樓上幾位師兄讚賞四十路人妻算係咁啦

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-5-12 00:44 發表 查看引用來源
腳同腳趾都係我至LIKE😍😍😍一啲都唔肥😍😍😍
熟女人妻嘅老婆😍好好扑😍

附件

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-5-12 13:22 發表 查看引用來源

美腿加吊帶襪,好多人都想扑😆
仲有喱士透明底底

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-5-12 13:38 發表 查看引用來源

咁一定大把人排隊,未排到都打住J先🫢🫢
我老婆曾經叫過我千祈唔好畀佢嗰啲性感相或者泳衣其他人睇包括我啲friend
佢話因為啲男人好咸濕,會以為佢鍾意畀人睇,又或者會拎佢啲相嚟打飛機射精😅😅又或者以為佢係淫婦其他男人都屌得😌😌
所以我都係偷偷地放佢啲相唔會畀佢知🤫🤫

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-5-12 14:21 發表 查看引用來源

如果有其他人為佢打J,呀嫂吾係應該開心興趣咩,至於淫吾淫就控制唔到其他人點諗,講到屌就更加冇可能啦,只係幻想下就有🫢
咁如果佢知道有其他人為佢打J我諗佢雖然怕醜不過我諗佢都會有興奮既(因為佢以前收過一段video係個男人對佢張相打J仲射埋精俾佢睇)佢唔知邊個,佢好驚仲最後block左佢講到屌佢都有幻想俾其他人屌,同男人一樣有乜出奇?

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-5-12 14:40 發表 查看引用來源

其實,呀嫂可能好喜歡其他男人意淫佢呢,😎
都唔出奇,可能佢覺得吸引到其他男人咁都有嘅,所以有時佢都鍾意show 下波波或者對腳,俾啲男人𥄫下🤭🤭

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-5-12 16:22 發表 查看引用來源

只係對腳就攪到個男人咁HIGH,
萬一呀嫂比張南半球比佢,
真係會 精盡人亡,攪出人命😆
嗰條友唔知喺邊度搵到只係平時一張生活相,並冇乜嘢暴露
我老婆懷疑係自己識嘅人,嗰條友有講想姦佢架,所以佢好驚

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-5-12 18:17 發表 查看引用來源

睇吓對方有冇唔小心留低行跡,
不過,第一次撞上咁嘅事,
呀嫂真係會嚇親。。。。
其實嗰條友真係好變態,佢講得出我老婆身材特徵同衣著,所以我老婆點解會覺得呢條友係識得佢
佢係print out咗我老婆一張相,跟住仲打飛機射精落去,全個過程係成套video影曬,到最後仲話會強姦我老婆
我老婆講返曬畀我聽,搞到嗰輪佢好驚,唔敢單獨去夜街

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-5-12 22:41 發表 查看引用來源
佢send去邊度?佢有你老婆電話?
佢send去我老婆工作個電話度,佢冇我老婆私人電話,呢條變態佬應該係揸住張鬼卡

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-5-12 23:08 發表 查看引用來源
工作電話真係只有Block 咗佢。
睇尼,九成係工作上見過嘅變態佬,🥴
好同意你講,因為佢做秘書會接觸好多唔同嘅人,但係我老婆諗唔明張相佢喺邊度得返嚟
佢講完畀我聽畀我睇完之後梗係block咗佢啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆