上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
1.0k  315.8k

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-3-14 15:48 發表 查看引用來源
佢哋都吾介意,如果唔係考慮朋友關係又會唔會?定係佢老公吾係佢杯茶?
我老婆識咗佢兩個好多年,一向同佢老公都唔熟亦都冇乜特別好感,點會同佢玩同埋我老婆亦都唔想我屌佢姊妹反而我同佢個姊妹都熟,佢個姊妹係好主動嘅人

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-3-14 15:56 發表 查看引用來源

如果你老婆答應,你會唔會個老婆比人屌,過唔到自己關口。
當然會啦,要玩呢啲我同我老婆做愛加入一啲性幻想同角色扮演都可以滿足到一部份,何況係平時都有玩性幻想呢啲嘢

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-3-14 16:27 發表 查看引用來源

又如果有一次機會,你同佢姊妹單獨相處一個晚上,又大家都有些感覺,會唔會食咗先算?
我諗唔會囉,佢個姊妹雖然有老公佢好主動㗎🤭🤭佢同我同我老婆一齊影相,有時都會穿住我手臂搵對波頂住我
同埋如果我屌咗佢姊妹我老婆一定知,其實係等同叫我老婆同佢老公扑嘢要玩呢啲我身邊有兩三個失咗婚嘅人妻好朋友,要點玩都得又冇手尾

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-3-14 19:03 發表 查看引用來源
嘩。。。好鬼死大,勁想揸😍
佢真係大波嘅🤭🤭不過佢對導彈唔係墜Lin嚟㗎,冇帶胸圍托住都真心堅挺😍😍唔係假波嚟㗎😜😜

附件

回覆 197# egg29 的帖子

其實我覺得佢而家對波比以前仲大少少,唔知係畀我揸得多😂🤣定係多咗保養,都係挺嘅

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-3-14 21:33 發表 查看引用來源
師兄。。。聽落阿嫂個friend都幾淫吓😍😁
我老婆個姊妹嗰隻係姣出面淫底同我老婆唔同,我都識咗佢好多年

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-3-14 23:15 發表 查看引用來源

佢個姊妹有身材, 不過應該都唔夠呀嫂咁堅啦
都勁架細1個cup到啦

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-3-14 23:22 發表 查看引用來源

小弟羡慕, 遇到真想食咗個姐妹先.

問一句, 萬一
CHING 食咗, 你會否怕呀嫂知
當然怕啦,C hing

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-3-14 23:34 發表 查看引用來源

以為呀嫂或會首肯.  sorry.
如果我老婆接受到我偷偷地食咗佢姊妹,咁我肯定我老婆都接受到佢姊妹嘅提議,同佢姊妹個老公扑嘢玩吓😓😓

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-3-14 23:15 發表 查看引用來源

佢個姊妹有身材, 不過應該都唔夠呀嫂咁堅啦
搵到張佢姊妹嘅舊相又出畀師兄睇下

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆