馬神超級聯賽盃 siubobo#41彩金:705.5 得分:42

收藏  |  訂閱
4  961

引用:
原帖由 siubobo 於 2008-11-19 04:20 PM 發表
11月19日 跑馬地
WP
第6場
5  大贏家

Q及QP
第7場
1  波板糖 ,2  至勇名駒 ,10  威威財星

單T
第7場
1  波板糖 ,2  至勇名駒 ,9  功夫 ,10  威威財星
11月19日 跑馬地
WP
第6場
5  大贏家---------------中  w 23.00  p 13.00 =$36.00  5分

Q及QP
第7場
1  波板糖 ,2  至勇名駒 ,10  威威財星-----1  波板糖版(退出)----炒

單T
第7場
1  波板糖 ,2  至勇名駒 ,9  功夫 ,10  威威財星  1  波板糖版(退出)----炒

19-11-2008
有得回水項目照回當派彩計,得分一項冇得加
退出馬(1波板糖)  Q+PQ+單T退7注=$70
即是彩金共得:w+p 36.00 +退$70=106
分數共得:5分
請更正:023:
最新累積: 彩金:175.5             得分:14

引用:
原帖由 siubobo 於 2008-11-23 12:10 PM 發表
23/11/2008, 星期日, 沙田
WP
第8場
6  新力勁

Q及QP
第4場
3  花好月圓 ,5  同一夢想 ,8  怡勝

單T
第4場
3  花好月圓 ,5  同一夢想 ,8  怡勝 ,4  旺國手
WP   唔中

Q及QP  (3  花好月圓 ,5  同一夢想   )       中   
Q派 : 131   得分;6      QP  派 :47 得分;2   :  

單T    唔中

彩金:178
得分:8

請更新
最新累積: 彩金: 353.5  得分:22

引用:
原帖由 siubobo 於 2008-11-29 10:43 PM 發表
11月30日:沙田
WP
6場
1  樂意洋洋

Q及QP
第一場
4  好知己 ,6  驍勇奔騰 ,14  森林活泉

單T
6場
1  樂意洋洋 ,7  南華精英 ,11  家家寶 ,12  喜萬家
W唔中    P樂意洋洋  中  派彩:12.5 得分:1
Q及QP   唔中
單T  唔中

彩金:12.5
得分:1

請更新
最新累積: 彩金:621   得分:37

引用:
原帖由 siubobo 於 2008-12-6 12:51 PM 發表
06/12/2008, 星期六, 沙田
WP
第一場
4  大有利

Q及QP
第一場
4  大有利 ,5  又贏晒 , 6  不言而喻 ,7  松林之星 (4隻):044:
單T
第一場
4  大有利 ,5  又贏晒 , 6  不言而喻
下次小心,唔係中咗都當唔中:032::044:

W 大有利 $15  得分:4     P   $10.5  得分:1
Q唔中    QP唔中
單T  唔中

彩金:15+10.5=25.5
得分:4+1=5

最新累積: 彩金:716.5   得分:42

引用:
原帖由 siubobo 於 2008-12-10 04:53 PM 發表
10/12/2008, 星期三, 跑馬地

WP
第2場
10  瀟洒大少

Q及QP
第2場
1  好歡騰 , 4  好著數 ,10  瀟洒大少

單T
第2場
1  好歡騰 , 4  好著數 , 6  皇者之光 , 10  瀟洒大少
WP唔中
Q唔中    QP唔中
單T  唔中

彩金:0
得分:0

前往最後回覆