上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~ 22/06 此POST已爆,多謝大家支持 ~~

收藏  |  訂閱
83  191.8k

引用:
原帖由 wkssimon 於 2011-6-8 11:00 PM 發表 查看引用來源

一齊贏啦 :098::071:
Wawa今日尾場單棍又得左!贏返五千幾

引用:
原帖由 wawa2005 於 2011-6-8 11:07 PM 發表 查看引用來源

我好火呀:046:
What happen?

引用:
原帖由 2料王 於 2011-6-9 12:09 AM 發表 查看引用來源

哈哈 ... 又算唔錯咁啦 中私家路搭活力至寶 口孖寶 :098: :071: 今晚d馬好分又易賭 :003:  你呢 :027:  
社長大家咁話啦

引用:
原帖由 2料王 於 2011-6-9 12:12 AM 發表 查看引用來源

想出比你地賭架 不過見人少少 無謂晒心機 :096:  上次中完條3x7過關 連續2個賽馬日都算唔錯   
我兩個賽馬日都汁返皮幾野!攞返上個月個三分二!仲要努力牙

上個月真係西到爆炸!入返六月啲單棍幫我追吾少牙!波仔冇咩點玩!專注馬仔

引用:
原帖由 2料王 於 2011-6-9 12:19 AM 發表 查看引用來源

你本事d 見襯你都話中單Q 我買Q就一拖4,5隻 :032:  除左買WIN啦  近排7次馬膽中6WIN 1PLACE :098: :071:   
吾好咁講牙社長!我都係跟你學野炸!我要搵錢放大假去旅行牙

我而家睇多買少!阿根庭真係廢到@@牙!

頂返上去先!

引用:
原帖由 蘭迪斯 於 2011-6-9 05:14 PM 發表 查看引用來源
頂返上去先!

再頂返上去!社長蒲頭未?返黎吹下水!岩岩收工

引用:
原帖由 wawa2005 於 2011-6-10 01:31 AM 發表 查看引用來源

我只記得老人家話 嫖賭飲盪吹 5樣 HIGH2樣可以接受 3樣就釣命 4樣就一定被孤立 5樣就做硬黑E了
尋晚早訓!叫左社長蒲頭自己失蹤!你岩!以前我衰4樣真係想死!到個仔出左世「,咩都收哂先做返正常人!不過仲介吾到兩樣!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆