上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~ 3月盃擂台挑戰賽已完滿結束 ~ 此POST已爆 END OF 24-03-2013

收藏  |  訂閱
1.1k  206.7k

第10場 唔會出POST,心水只限PM,唔包中 ~
想玩就留言,唔好最後一分鐘留言,一定PM唔切比大家 ~

最後沉氣都要講多句,唔包中,量力而為方為上策 ~
希望中埋,大家開心過復活節假日 ~~~ :098: :098: :098:

引用:
原帖由 x_yuen_x 於 2013-3-24 05:31 PM 發表 查看引用來源
尾場我訓左身!12拖5,10Q,PQ

祝你好運 加油 ~~ :098::098::098:

引用:
原帖由 x_yuen_x 於 2013-3-24 05:42 PM 發表 查看引用來源
開跑話我知買左咩!

PM左比大家, 一齊WIN ~

引用:
原帖由 x_yuen_x 於 2013-3-24 05:46 PM 發表 查看引用來源

有中過關嗎?

隻膽WIN埋 中正第9口孖寶 ~ :098::098::098:
不過無10. 輸左條 Q/T , 唔好意思 帶大家食唔到尾糊~

引用:
原帖由 x_yuen_x 於 2013-3-24 05:51 PM 發表 查看引用來源

叼那媽。好能嬲

哈 ... 中哂 又嬲, 買唔到你又嬲, 唔好咁啦, 中左就開心下啦, 我就好滿意啦  ~  :098::098::098:

引用:
原帖由 x_yuen_x 於 2013-3-24 05:55 PM 發表 查看引用來源

我輸左。揀錯膽!!!用左12號

唔好意思 我睇錯你 5,10 Q/PQ, SORRY !!!!!
要唔到咁多隻, 中第9口孖寶有成23倍 , 大摩孖寶, 我買成2仟銀一條呀大佬 ~

今日成績終於去到 A++ :098::098::098: 放10假, 返嚟再同大家 講波賽馬 YES !!!!! ~

引用:
原帖由 x_yuen_x 於 2013-3-24 05:58 PM 發表 查看引用來源
我呢排唔貼馬。貼極自己都收唔到錢

唔好咁啦 , 我休息, 你帶大家殺馬會嗎 ~

引用:
原帖由 snakesae 於 2013-3-24 05:56 PM 發表 查看引用來源

已經中左條過關嫁啦!!

唔多滿意, 下次帶大家再羸多D ~ :098::098::098:

好 HAPPY ~ :098: :098: :098:

引用:
原帖由 特拉法爾加˙羅 於 2013-3-24 06:07 PM 發表 查看引用來源
多謝料兄

多謝阿 YUEN, 係佢建議玩過關, 我只負責揀下馬 ~
去食飯 , 大家今晚再見 ~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆