上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~ 22/06 此POST已爆,多謝大家支持 ~~

收藏  |  訂閱
1.1k  191.8k

引用:
原帖由 lmkandy 於 2011-6-19 02:36 PM 發表 查看引用來源

跛腳~~~將我贏果d嘔番晒出黎,$^%$^&*&^wqw(*&^%$%&:020: :020:
嗚 ... 出 POST就唔中 :073: 我無講大話啦 :096:

引用:
原帖由 lmkandy 於 2011-6-19 02:49 PM 發表 查看引用來源

不嬲都係架啦,所以收埋吔最穩陣
唔得 收埋哋 得唔到認同 以為我地9 UP,我要出多場,第六場 8拖 2,3,6,10. :096:

引用:
原帖由 2料王 於 2011-6-19 02:59 PM 發表 查看引用來源

唔得 收埋哋 得唔到認同 以為我地9 UP,我要出多場,第六場 8拖 2,3,6,10. :096:  
又係中腳,:029: :029: :029:  搵韋達做膽就中啦 41倍 :073:

引用:
原帖由 細仔;p 於 2011-6-19 03:48 PM 發表 查看引用來源
韋達未撚見過頭2,,,,追得過..
哈 ... 十幾蚊 重追 我揀1. 步步穩 有個place 好分過佢win :071:  

引用:
原帖由 細仔;p 於 2011-6-19 04:06 PM 發表 查看引用來源
我搵佢做膽拖Q

大摩今場 3英戰呂布 :041:

引用:
原帖由 wkssimon 於 2011-6-19 04:13 PM 發表 查看引用來源

單Q 買白德民 韋達
白德民直路好似懶懶閒咁 :028:
依條友騎馬真係好扒街 剩低幾十米先騎,有時睇到真係眼火爆 :046: 梁家俊騎 今場可能第3 :034:

引用:
原帖由 lmkandy 於 2011-6-19 02:49 PM 發表 查看引用來源

不嬲都係架啦,所以收埋吔最穩陣
Andy 係咪唔出就中呀 18倍Q 2.65倍place, 唔好講又無買 :098: :071: 18倍Q 叫落第11場 要中呀 幫我打打氣

引用:
原帖由 sun31 於 2011-6-19 05:45 PM 發表 查看引用來源
4 勁高手

1 戶外名駒
2 活力奔騰
6 滿綵
10 較量

YES!!! :098: :071:  攪很掂,:036:  最衰智多飛 攪左我條T,上次買佢就無影 今日就攪寸我條T,激死 ,父親節 出去食飯先,:027:  今晚返嚟 再戰挪超 :098: :071:

HI HI 大家好 :098: :071: 續戰挪超

引用:
原帖由 wawa2005 於 2011-6-19 11:58 PM 發表 查看引用來源
過關
3X7
位置Q
位置Q
連贏
        8 場    2 新力勁 拖 1 步步穩 +
           4 萬事佳 + 6 愛跑得 +
           9 川河勁駒
9 場    2 神州八號 拖 1 喜蓮智星 +
           4 歡欣滿載 + 5 印度光輝 +
    ...
你問我第十場 我就叫你1號膽 我有PM比ANDY 唔係吹水,我中埋尾2場10,11場過關。 :098: :071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆