上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~ 22/06 此POST已爆,多謝大家支持 ~~

收藏  |  訂閱
1.1k  191.8k

引用:
原帖由 wawa2005 於 2011-6-20 12:05 AM 發表 查看引用來源

鬼咩 番工番工累死啦
咁 工作就無計啦 ... 不過今日d馬都算好賭 :036:  有韋達就有錢收 5Win4Q :044:   

引用:
原帖由 wawa2005 於 2011-6-20 12:10 AM 發表 查看引用來源

但我頭場中單式三重彩:098:

頭場 :030:  4隻馬 有幾叻呀  咪玩啦:096:

引用:
原帖由 wkssimon 於 2011-6-20 12:14 AM 發表 查看引用來源

咁厲害
若玩3x7一樣過都關,不過580倍 都已足夠了 :098: :071:

引用:
原帖由 wawa2005 於 2011-6-20 12:17 AM 發表 查看引用來源

單式
1 場    3 幸運金龍 + 4 路路好 +
           1 牛精威旺 $1
無計啦 只可以講句 ~ 勁 ... 咁 你都買到 :071:

今日d挪超 好似唔多識入波咁 .... :041:

引用:
原帖由 wkssimon 於 2011-6-20 12:33 AM 發表 查看引用來源

咁我地d過關都要比心機喇 好耐未發市 :027:
努力 :027:  重有2個賽馬日玩 :036: :036: :036:

引用:
原帖由 基斯^(oo)^ 於 2011-6-20 12:41 AM 發表 查看引用來源
2 料兄, 遲下我都可能會跟 2 料兄你搵食, 哈哈
我少0係你個 post 留言, 係因為懶追 post :122:
哈 ... 唔好咁講啦,我d心水都係唔見得光 :096:  都係馬後炮多 :027: 所以你唔追post係明智既決擇 :097: Anyway 大家贏多d 唔好蝕比馬會

引用:
原帖由 wawa2005 於 2011-6-20 12:43 AM 發表 查看引用來源

星期三我要中3X7呀:046:
星期二我要中六合彩 :046: :096:

引用:
原帖由 wawa2005 於 2011-6-20 12:44 AM 發表 查看引用來源
[6]白蘭恩        1 - 0        阿利辛特[4]
攪掂啦
重有場大細 睇怕又係比維京攪死,:046: 佢似乎唔多like我 買佢 :096:

引用:
原帖由 sun31 於 2011-6-20 12:45 AM 發表 查看引用來源
我都未試過中580倍/-\

20零倍x20零倍就已經有 話難唔難

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆