上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~ 22/06 此POST已爆,多謝大家支持 ~~

收藏  |  訂閱
1.1k  191.8k

引用:
原帖由 wawa2005 於 2011-6-20 12:59 AM 發表 查看引用來源

料兄你最近輸幾千又羸番幾雞
好肥呀 可惜我3X7都係幾蚊十蚊注啦
點肥呀
都唔係呀 ... 上次賽馬日比柏寶攪死左 :029: :029: :029:  今日叫做開個頭開得唔錯,到尾幾場再殺落去 叫追回上次失地。:071:
唔好咁講wo... 好似如果我今日 係2,10,11場 過關3x7 咁... 你計計條數 若然你5蚊十蚊注 都肥仔水啦。:027:

引用:
原帖由 wawa2005 於 2011-6-20 01:13 AM 發表 查看引用來源

所以要加油 星期三我地要3X7呀 明天做功課啦
走之前要益下我呀
好 ... 我地揀馬算好近 只係揀膽有時大意左 及差少少運氣 星期三 努力

引用:
原帖由 wkssimon 於 2011-6-20 01:15 AM 發表 查看引用來源

加油 加油 加油 :036:
你唔好掛住打氣 你都要努力 :081:

引用:
原帖由 wawa2005 於 2011-6-20 01:13 AM 發表 查看引用來源

所以要加油 星期三我地要3X7呀 明天做功課啦
走之前要益下我呀
睇怕又係單跳 中1輸1 :073:  2點有2場 出場比我玩 跟你 :045: :084: 3點讓球 我作主 :093:

引用:
原帖由 wawa2005 於 2011-6-20 01:37 AM 發表 查看引用來源
紐維爾舊生(主) 對 高隆(客)
主客和
客@2.90
星期日 22
洛辛堡(主) 對 特林素(客)
讓球主客和
客 [+1] @2.15
兩場都有信心
加埋你個場3X4啦 好嗎
我要英格蘭U21半和 @2.05- :083:

引用:
原帖由 kennykwany 於 2011-6-20 01:38 AM 發表 查看引用來源
Brann Bergen        1 - 1        Aalesund
Valerenga Oslo        2 - 0        Sarpsborg 08

ONE MORE GOAL!!!
今晚挪超求大波 都好難了 :073:

引用:
原帖由 kennykwany 於 2011-6-20 01:42 AM 發表 查看引用來源

big bet? :025: i'm still waiting for more goals -.- less than 10mins left -.-
see first page :084:  but half win  白蘭恩 :045: :084:

引用:
原帖由 wawa2005 於 2011-6-20 01:49 AM 發表 查看引用來源

英文人料兄估你唔到
買唔買3X4好
2文3語 邊話攪唔掂呢 日文我都識,至怕你同我玩手語 :096:

引用:
原帖由 wawa2005 於 2011-6-20 01:53 AM 發表 查看引用來源
好細注特林素半朥
接納        8990        半場主客和        星期日 22
洛辛堡(主) 對 特林素(客)
半場主客和
客@4.60

$ 100.00        $ 100.00
唔係呀化 咁搏 ...  :044:

引用:
原帖由 wawa2005 於 2011-6-20 01:55 AM 發表 查看引用來源

:098::045:
:130: :071: :096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆