上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~ 22/06 此POST已爆,多謝大家支持 ~~

收藏  |  訂閱
1.1k  191.6k

引用:
原帖由 daimonwong 於 2011-5-8 09:08 AM 發表 查看引用來源
原來今年馬會冇搞韓職喎~
係咪唔好搵果D聯賽都即時斷約呢?
晨早已講馬會無開韓職,都唔係好明點解佢地唔開,:046: :046:  重有西乙、意乙、俄超 ..... 可能人手問題掛。 :026:

引用:
原帖由 x_yuen_x 於 2011-5-8 12:22 PM 發表 查看引用來源

我輸左比佢呀都!不過食左AC 0:0小注…全日計埋輸馬仲有得汁番多少咁解…

琴晚睇左15分鐘,嘩2隊都好似等完場咁,買左讓球都知實有錢收,因為和左9成9。:096:

引用:
原帖由 自已人 於 2011-5-8 04:47 PM 發表 查看引用來源

我都有睇下半場  除左下半場初段肉緊少少
之後兩邊都好似唔想攻咁:026:
季尾波好多時都係咁,有時真係睇到你火滾,不過今晚就有好多場唔講得少既戲碼。

引用:
原帖由 春里中 於 2011-5-8 05:19 PM 發表 查看引用來源
2料等你好料丫

英超有場超信心,:098: :071:  啱要追數既朋友,不過無你份,因為你唔洗追數。:096:

引用:
原帖由 FTORRIES 於 2011-5-8 05:47 PM 發表 查看引用來源

我要追數:024: :091:
講大話。:071:

引用:
原帖由 wkssimon 於 2011-5-8 05:53 PM 發表 查看引用來源

2料又想反曼聯…哈哈…

:027:

引用:
原帖由 FTORRIES 於 2011-5-8 05:55 PM 發表 查看引用來源

真係輸幾千 係早2個賽馬日 而家重未追番輸馬仔個d錢:091:
一陣PM過你,唔好買咁大,2舊好啦。

引用:
原帖由 自已人 於 2011-5-8 05:58 PM 發表 查看引用來源
呢兩場同路2料兄
齊齊贏錢:071:
Good,後面好幾場先係戲玉,只少唔會好似琴晚場意甲咁hea下hea下嚟打。:071:

引用:
原帖由 自已人 於 2011-5-8 07:58 PM 發表 查看引用來源
好彩頭兩場小注姐..:026:
不過都好肉痛:043:
睇黎今晚唔好去到咁盡:029:
哈哈 ... 我都係小注2舊一場,:096:  迎排d日職真係好惡賭,所以真係無吹水2舊一場探吓路,一陣先轟馬會都未遲。 :036:

引用:
原帖由 wkssimon 於 2011-5-8 08:55 PM 發表 查看引用來源

轟轟轟 :084:
好呀 ... 星期二再合作,:071: 近2次都係差少少 :046:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆