上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~ 22/06 此POST已爆,多謝大家支持 ~~

收藏  |  訂閱
1.1k  191.6k

引用:
原帖由 笨。陸陸 於 2011-5-3 12:59 AM 發表 查看引用來源
又一晚同路=]
係嗎又咁啱,:027:  希望大家又有風雨同路而有錢收既美妙感覺。 :096:

引用:
原帖由 28861805 於 2011-5-3 02:49 PM 發表 查看引用來源
好緊張呀...:030:
恭喜收錢,:036: 小注怡情。

引用:
原帖由 wibiniki 於 2011-5-3 11:13 PM 發表 查看引用來源
2 料今晚睇好邊邊呢 ?? 巴塞 ?? 皇馬 ?:027:
暫時睇好巴塞隆拿,睇埋尾盤如何才決定。

我返到來了,:028: 大家想一齊玩尾幾場馬嗎。

引用:
原帖由 雪狼人123 於 2011-5-4 09:04 PM 發表 查看引用來源

想:131:
頭先打電話投注第4場馬會個女仔覆飛覆都我差點掉電話,:046: :046: 好在開跑前10秒攪掂,中番條Q,:036: 之前2、3場忙著做嘢已miss左2Q, :029: :029: 第5場無特別心水,只係想搏搏5號Place。:041:

引用:
原帖由 shumanlii 於 2011-5-4 09:10 PM 發表 查看引用來源

非常之想玩尾場:131::131:
Fine, 我有條過關都係叫尾場,:098: :071: 一陣一齊嗌嗌佢。 :071:

引用:
原帖由 can0901 於 2011-5-4 09:21 PM 發表 查看引用來源

十分想玩尾場

好 ... 一齊玩,一陣 Win / Q / T 買齊佢 :071:

引用:
原帖由 shumanlii 於 2011-5-4 09:24 PM 發表 查看引用來源

入定錢等你心水:131::131:
咁就要快,唔係買唔切第六場wo ...

引用:
原帖由 wawa2005 於 2011-5-4 09:30 PM 發表 查看引用來源
輸哂了
唔係嗎 ... :044:  第一版d波幫唔到你手嗎??:030:  重有無2舊,試試第六場 :027:

引用:
原帖由 蘭迪斯 於 2011-5-4 09:34 PM 發表 查看引用來源

想!期待你返黎好耐

先前好忙,我都係啱啱返,頭3場都無時間買,大家一齊下半場發力。:036: :036:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆