上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~ 22/06 此POST已爆,多謝大家支持 ~~

收藏  |  訂閱
1.1k  191.8k

引用:
原帖由 蘭迪斯 於 2011-5-4 10:53 PM 發表 查看引用來源

由於開工睇到買吾到!錯哂!連埋今朝三日輸左四千大樣!黑到無人有

中諗哂 Q / T / 單T,:098: :071:

Q = $150- :027:
T = $4仟幾 :096:
單T = 7舊幾  :036:

大家都應該收唔少了,我條過關亦順利全中,總計贏 .... 計算中 :098: :071:  

引用:
原帖由 Siumicmic 於 2011-5-4 10:57 PM 發表 查看引用來源

信2料得救, THANKS~唔咀你啦~一陣你都話頂唔順~ :097:  
今晚 好很HAPPY。:071: 點咀都得。:096:

引用:
原帖由 s031434 於 2011-5-4 11:00 PM 發表 查看引用來源

唉:043:我都唔知講咩好
打到明叫你地依場要買埋單T / 同T,一開波已話左我過關叫落第八場,信心之大 ...... 嘿嘿 :071: 你地點都收過仟啦。:030:

引用:
原帖由 shumanlii 於 2011-5-4 11:02 PM 發表 查看引用來源

多謝2料兄,我跟左你買,中左紅字2條飛
再次感謝2料兄:131::131::131::131:
唔洗多謝,大家開心姐。

引用:
原帖由 wawa2005 於 2011-5-4 11:02 PM 發表 查看引用來源

執幾多呀?
我唔POST飛你睇了 :092: ,粗略計計條過關係4,8場Q過關收2萬幾,加第八場T/單 T各$100注,:036: :036: 係咁多。呀重有第六場既309.50-各$200注。:098: :071: 你自已再計計。:096:

引用:
原帖由 FTORRIES 於 2011-5-4 11:09 PM 發表 查看引用來源
2料大細買唔買 11點半個2場@@
大細 .... 唔玩啦,不如玩單雙,我依幾日好很旺,睇第一版既波成績,今晚馬仔。:036: :036: :036: 信我第15場買雙。:098: :071:

引用:
原帖由 wawa2005 於 2011-5-4 11:16 PM 發表 查看引用來源
第八場T/單 T各$100注:044:
下加加埋埋咪成十個
但都買左成萬銀:044:
無咁咵 ... 不過算好很好成績咁啦

引用:
原帖由 wawa2005 於 2011-5-4 11:16 PM 發表 查看引用來源
第八場T/單 T各$100注:044:
下加加埋埋咪成十個
但都買左成萬銀:044:
係咪追番條數,如果未有場自由盃可以幫幫你,我好大信心,認真的。

引用:
原帖由 wawa2005 於 2011-5-4 11:30 PM 發表 查看引用來源

未出糧 唔玩住 支持你
Fine, 下次吧

早晨   大家好 。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆