上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~ 22/06 此POST已爆,多謝大家支持 ~~

收藏  |  訂閱
1.1k  191.5k

引用:
原帖由 s031434 於 2011-5-7 12:21 AM 發表 查看引用來源
推介R9國寶:131:
國寶當然係好馬,重跑以來不失3甲,只係太耐無跑,不過睇操練及試4個大閘,如果臨場熱透可放膽買怇。:036:

引用:
原帖由 sun31 於 2011-5-7 12:23 AM 發表 查看引用來源
兩樣都要得唔得架

Fine, OK!!!  No problem.

引用:
原帖由 s031434 於 2011-5-7 12:26 AM 發表 查看引用來源
推介埋HKG3賽PQ4,5
4.始終未跑過大長途,雖然父系可跑長途,但睇落真係覺得差些少,重要隔晚大熱,:044:  希望跑入一席位置啦

引用:
原帖由 蘭迪斯 於 2011-5-7 12:33 AM 發表 查看引用來源

成個表!辛苦社長

No problem

引用:
原帖由 912912912 於 2011-5-7 01:06 AM 發表 查看引用來源
7場火龍果幾好分:131:  1檔睇下聽日有冇大户落飛:071:
印度光輝 今次2檔會唔會入到place
10場隻魔幻大師同佢講byebye...上次博老命咬住個閘:030:
火龍駒計長途實力一定在依棚馬之上,:081: 雖然贏馬路程1800-2000,但計馬2400一定到,只可惜要咩頂磅133,你都咪話唔惡頂,:073: 不過睇番上場輸比咩馬先,雄心威龍、加州萬里呀大哥 ,睇埋走勢,今次對住依班已跑到差唔多剧既對手,唔洗講咩 ... 支持 .... 買 :084:

印度光輝提出嚟證明你有睇開馬,此匹季內呂戰未交待,對手莫過於1,2,3,4,:083: 今次續配贏馬拍檔德叔又有2檔,唔洗講咩 ... 支持 ... 搏 :084:

魔幻大師,上到3班我睇暫時差唔多,韋達又唔騎,唔洗講咩 ... 表 ... 放棄 :096:

引用:
原帖由 蘭迪斯 於 2011-5-7 02:01 AM 發表 查看引用來源

上個月好地地!一入五月黑氣沖天牙

你真係2場無買??:004:  一場收足、一場收半,如果你一毫都無買咁就真係 ... :073:  

引用:
原帖由 我的仔仔叫穎穎 於 2011-5-7 03:00 AM 發表 查看引用來源
料王兄,我貼左奥雷半和,費達細.訓醒兩點幾呀.:043:
早晨,大家好 :084: 今日中番個夠 :003:

賽事日期: 07/05/2011 (星期六)
沙田日馬賽事 10 場
混合 賽道

2料好介紹
馬膽:第七場 5.) 曬冷王

4.) 金威神童10.) 快馬當先13.) 兵奇臨12.) 百威紀錄
1.) 牛精財星2.) 危險英駿3.) 重量級5.) 正榮
12.) 桂花飄香2.) 事事順意6.) 大將軍14.) 朝東之星
3.) 哈哈妙4.) 上海先鋒5.) 宇宙良駒1.) 氣定神閒
11.) 快樂無窮3.) 好辣椒4.) 多利皇8.) 風度翩翩
5.) 洪福齊來8.) 禮尚往來3.) 喜惑1.) 伽羅
5.) 曬冷王1.) 火龍駒6.) 威利旺旺4.) 一言為定
3.) 歡欣滿載8.) 福星1.) 神州八號7.) 高友勁
5.) 國寶2.) 蓬萊仙子8.) 活力名寶9.) 超群名駒
7.) 太陽海岸9.) 芙蓉威龍10.) 中環英雄3.) 馬風雲
錦囊:混合過關二串三(亦可買單T或四連環)  

第五場 11.) 快樂無窮

3.) 好辣椒
4.) 多利皇
8.) 風度翩翩
7.) 王者先鋒

第十場 7.) 太陽海岸

9.) 芙蓉威龍
10.) 中環英雄
3.) 馬風雲
2.) 如願以償

精選孖寶
第九場
5.) 國寶
2.) 蓬萊仙子

第十場
9.) 芙蓉威龍
7.) 太陽海岸

獨贏  3串4第三場
12.) 桂花飄香
第六場
5.) 洪福齊來
第十場
7.) 太陽海岸

引用:
原帖由 春里中 於 2011-5-7 06:25 AM 發表 查看引用來源
讓球 紐維爾舊生 [0/-0.5] 對 葛度爾古斯 [0/+0.5] ............ Wait:023: :023: :023:
買客隊 20對3,客隊重有得受讓,和左都收半 :081: 不過你敢唔敢搏先 :071:

引用:
原帖由 wkssimon 於 2011-5-7 09:06 AM 發表 查看引用來源

中中中 日日中
今日大家要 洪福齊來 :036: :036:
go go go :084:
Simon, 買左馬仔沒有?:092:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆