27/9 updated ''邂逅相遇''證明有緣 #1 #292 #490 #605 #1003 #2177

收藏  |  訂閱
26  151.8k

回覆 1# araz 的帖子

希望有機會可以同妳交流下啦

早晨丫師妹,
如果比我同師妹玩,我會慢慢由師妹既耳仔開始錫起,同時再用脷lam。由耳珠到頸,加上我對手係你背部四圍遊走,掃黎掃去,用埋指尖刺激你皮膚,再大大力揸落你個pat 到。
之後我會慢慢啜落去你鎖骨同對奶到,再用我條脷玩師妹兩粒lin,一邊啜既同時一邊用脷打圈,等兩粒lin lin 突哂硬哂,咁就加埋我對手慢慢由細細力捏再加大力度捏你既lin lin,不斷刺激你既感官。

唔知師妹鍾唔鍾意呢?

90後上

追完師妹post
發覺師妹真係好忙😂

引用:
原帖由 araz 於 2020-4-24 20:01 發表 查看引用來源

係 依家覆你地仲忙過返工

下次幾時post文好呢
其實最緊要你自己得閒,有feel咪post
我相信大家都唔介意等師妹既😊
當然我都係啦😏

引用:
原帖由 araz 於 2020-4-24 20:09 發表 查看引用來源

我太易著火 除我衫果陣 kiss我2啖 應該可以前戯都skip
入左去 如果你修行夠 我應該5-10min 就夠
如果比我同師妹玩,我會慢慢由師妹既耳仔開始錫起,同時再用脷lam。由耳珠到頸,加上我對手係你背部四圍遊走,掃黎掃去,用埋指尖刺激你皮膚,再大大力揸落你個pat 到。
之後我會慢慢啜落去你鎖骨同對奶到,再用我條脷玩師妹兩粒lin,一邊啜既同時一邊用脷打圈,等兩粒lin lin 突哂硬哂,咁就加埋我對手慢慢由細細力捏再加大力度捏你既lin lin,不斷刺激你既感官。

咁樣應該師妹會着哂火😏

引用:
原帖由 araz 於 2020-4-24 22:59 發表 查看引用來源

依個鍾數 我唔評論 費時你地著曬火
但我想知你評論喎

引用:
原帖由 araz 於 2020-4-24 23:03 發表 查看引用來源

我d同事吾同國籍ga
同埋好多都係hi bye同事
有難度
睇下師妹係想搞咩生意啦
可以一齊諗下
我自己都真係有諗過

引用:
原帖由 araz 於 2020-4-25 00:46 發表 查看引用來源

我已經請緊人幫我寫推薦信apply master
maybe take master course.
創業 我真係吾敢
創業可以有個大方向先既
如果唔係就有排都搞唔成架喇

師妹,好好休息丫
休息好先可以再玩得開心

引用:
原帖由 araz 於 2020-4-30 10:08 發表 查看引用來源
哈哈 工人姐姐今日大清潔 我要坐定定係度 嘻嘻 打下文先
btw 姐姐頭先話教我煮泰國菜 你地覺得咩泰國菜最好食? 等我學下  
我就最鍾意海鮮冬陰功❤️
又有野食又有湯飲!
Btw師妹 long time no see
身體冇咩事嘛?

前往最後回覆