上一頁下一頁
發新話題

6大流行毒品 -- 你玩藥,藥玩你

收藏  |  訂閱
159  56.4k

6大流行毒品 -- 你玩藥,藥玩你

毒禍遺害老、中、靑各階層,
你玩藥,藥玩你,千萬別以為自己很叻,
毒品專收叻仔,叻女。
以下是近其流行毒品,千萬唔好試!
1.  Five仔 - 上癮、抑鬱,容易失憶。
2.  K 仔 - 說話含糊、認知能力受損。
3.  搖頭丸 - 脫水,不斷搖頭,磨牙及抽筋。
4.  麻古 - 迷姦藥一種。 ( 女性服後特到興奮 )
5.  Coke 上癮,說話含糊。
6.  冰 - 失眠、抑鬱、食慾不環。
其餘咳水等亦禍害人間。
想叻,想開心,千萬唔好試,
沉迷咗就要戒!

今日蘋果日報:Fing頭丸食咗唔high,只係唔舒服,
有可能混咗工業染料,洗地粉、漂白粉攪埋,完全無mdma(興奮成份),
会生癌或中毒。
老友!想清楚呀!

蘋果日報12-8-06
差佬係屯門蝴蝶屯一藥房放蛇,搜獲1600粒白瓜子及178支咳水,
總值2萬,並帶走藥房父女調查。
此兩種仍平價毒品,專供靑少年濫用,但遺害極深,唔好試呀!

蘋果日報 21-8-06
數空姐在灣仔,疑被落迷姦藥,
由於無色無味,效力長,
少女去蒲,飲品別離視線範圍呀

27-8-06蘋果日報
一名索K靑年,疑有幻覺,
從家中厠所飛墮街上而死!詳情P13:smile_39:

28-8-06  蘋果日報
旺角道少女啪丸仆街,詳情P.14

29-8-06  東方日報
可卡因斷貨,詳情P.14

1 - 9 - 06  星島日報
南非運大麻來港! P.15

2-9-06 蘋果日報
Hot 掃毒拉6人  P.15

3-9-04  蘋果日報
18歲啪丸墮樓亡  P.15

6-9-06  太陽日報
警破億元k仔倉  p.16

17-9-06 蘋果日報 P.17
西九捉到2個去Hot販毒靑年!

18-9-06 明報
9成青年去派對曾濫藥  P.18

禁毒檔案的網址,俾你認識所有毒品禍害:
http://www.rthk.org.hk/special/antidrugfiles

2-10-06  東方曰報  P.20
丸仔王后下體藏300粒藍精靈

5 - 10 - 06  蘋果日報  P. 20
19歲商科生開毒品飯堂被捕

毒篤笑 - 逢星期六 7:30pm (有線 - 娛樂台)

引用:
原帖由 ~BELLY~ 於 2006-8-2 09:17 PM 發表
今日甘巧系便利都有睇過:smile_40::smile_40:

apple姐真系好有心wo¬:smile_15:
做人要有員獻嘛!
玩之餘,都記得做少少嘢!

引用:
原帖由 竹館小王子 於 2006-8-2 09:38 PM 發表
咁大麻算唔算呀:smile_35::smile_35:
有D地方合法,but HK就唔合法!

引用:
原帖由 竹館小王子 於 2006-8-2 09:48 PM 發表

咁殺傷力係唔係冇以上6種咁勁呀
食得多梗唔得喇,有癮架!

推.............一嘢先!:smile_38:

損害咗的腦胞是無法修補!
請珍惜自己,唔好咁後生就ON ON地做人!:smile_15:

引用:
原帖由 三元 於 2006-8-3 01:44 PM 發表

我打算推出 粉末型 白花油 等呢班友仔索到夠
三元,我笑到甩肺呀!:smile_47:

引用:
原帖由 yin19860630 於 2006-8-3 06:14 PM 發表
麻古係咩樣嫁???
即係冰丸,勁似fing頭,小心!:smile_39:

引用:
原帖由 kingking2st 於 2006-8-3 02:21 PM 發表
哇 頂呀 你做傳教士ga?
係要有人做吓儍事架!

推一嘢先!:smile_15:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆