分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
9  4.5m

樓主有沒有諗過食妳老婆個表姐? 搵機會試探下佢

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-9-19 05:53 發表 查看引用來源
尋晚上咗我啊哥到食飯,食完飯返到屋企即刻忍唔住入廁所沖涼J咗鑊金。

因乜事搞到我咁興奮?咪我個大波啊嫂囉。

尋晚成晚喺佢屋企對住佢,吊帶加短褲,佢咁嘅身材點忍?

不過佢對波太大所以成晚都冇見到佢走光,之但係之前佢 ...
我見你大嫂條褲拉鏈都冇拉, 擺明引你啦

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-9-19 06:57 發表 查看引用來源

咪係囉,不過反而就係佢對我冇意思,但係又偏偏成日俾我𥄫到佢走光都唔知嗰吓先刺激啊嘛
一次半次可能真係唔覺意走光咗佢唔知, 但唔會成日都走光比你睇到, 我覺得佢唔會唔知道自己走光囉,  唔覺意走過一次比你見到, 咁以後在你面前就會小心, 女人對走光的防範意識是好高的. 一係佢有心專登走光引你, 有得睇冇得食, 吊你引(好似你老婆對佢三叔咁).....一係就想暗示D嘢比你....

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-10-3 07:26 發表 查看引用來源
尋晚老婆個表姐收工接埋個仔上咗嚟我哋到食飯,表姐上面著咗件淺黃色恤衫,所以上身就唔係話好多嘢睇,但係佢下身條開叉OL短裙就認真不得了。

企喺到就同其他一般喺街見到啲OL著短裙冇乜分別,但係佢一坐低就不得了。由於佢 ...
雖然只睇到鮑唇邊,但可以肯定是靚鮑,應該有剃毛毛

你老婆表姐和大嫂咁正,齋睇你post嘅相,有得睇冇得食都已經很頂癮,何況你現場咁近距離睇,又曾經摸過佢隻鮑,但又冇得食,真係好辛苦啫,可以咁近距離睇佢隻鮑,會唔會試下伸過鼻埋去索下?

好多毛🙈,之前冇毛好睇d🤤

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-11-7 07:18 發表 查看引用來源

人哋後生細女,唔會好似我老婆咁吓吓lace透明 😂 😂
佢條底底是透明,上要是實色花紋,佢放咗m巾,所以睇落以為是白底實色花紋

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2021-11-7 14:51 發表 查看引用來源

係喎又真係好似係透明㗎喎,師兄好嘢,你唔講我都唔覺,不過下面應該唔係M巾,女人嚟M一定唔會著tback。同埋M巾邊會咁長同咁幼,著tback放M巾嘅話一早成條M巾凸晒出嚟啦。所以我估應該係上面透視,下面白色款式嘅tback ...
嗱...睇清楚係半透明㗎

附件

引用:
原帖由 Eddiepky68 於 2021-11-7 18:46 發表 查看引用來源
假設性問題:師兄,如果唔需要你付任何責任,有一個機會比你選擇屌一個一次,你會選邊個?大嫂?表姐?表妹?斷估你吾會選三叔?😅😅
一定會選擇大嫂

搵次試下叫老婆唔著底底 , 真空擘大對腳成隻鮑連陰唇都show比佢睇, 唔知佢會唔會即刻流鼻血?

本帖最近評分記錄

前往最後回覆