42 12345
上一頁下一頁
發新話題

1月12日星期六YUPPIES 優皮士 CLUBBING 狂歡夜團

收藏  |  訂閱
41  8.6k

引用:
原帖由 回憶是最美的 於 2008-1-1 04:22 PM 發表
我諗你係燈頭呀!!!!!!!!!
係燈頭有乜問題? 如果係7頭就可能有問題! :smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 yhc2828 於 2008-1-1 04:47 PM 發表

財爺新年怏樂 :smile_38: :smile_40:

大家都新年快樂 :smile_40: :smile_40: :smile_40:  
雄哥 HAPPY NEW YEAR! 我地好似好耐冇見啦!

引用:
原帖由 apple0812 於 2008-1-1 07:18 PM 發表
新既一年大家都要快快樂樂呀:smile_38: 小鬼蛋我今天發的信息妳收到未呀:smile_41: 琴晚收到好多朋友既信息同我講新年快樂 多謝妳地呀:smile_38: 琴晚電話後來沒電:smile_22: 所以複唔到妳地呀:smi ...
收到啦!

引用:
原帖由 leung0206 於 2008-1-1 08:29 PM 發表
我又同財兄SAY個HAPPY2008先
LEUNG兄, HAPPY NEW YEAR!

Apple, 今個星期六幫我訂番上次果兩張SOFA! THANKS!

引用:
原帖由 apple0812 於 2008-1-1 08:52 PM 發表

OK我宜家幫妳拿:smile_38: 都系人多先好玩:smile_30:又便宜呀:smile_34:琴晚真系好多人:smile_30:三XX玩天光:smile_30:
我想CALL你食宵夜, 但你電話又冇電! :smile_45:

引用:
原帖由 angelc0617 於 2008-1-2 10:11 PM 發表
瞓醒又一推
而家至訓醒? :smile_41: :smile_41:

42 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆