上一頁下一頁
發新話題

曾經的窮遊在密室中四人一個房

收藏  |  訂閱
338  61.8k

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-25 09:25 發表 查看引用來源

有一條,叫個女仔送俾我留念嘅。
見到條底就會諗起佢
我都有送過比人留念

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-25 10:27 發表 查看引用來源

被屌緊爽時梗溫柔,床上都唔溫柔男人旗都扯唔到架。如果你扑緊嘢,個女仔不停鬧你,催你快啲,唔準你揸波,成日問你射得未吖,你會點。
呢d女人你唔好屌啦

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-25 11:26 發表 查看引用來源

係,知道,唔會。
其實只想搵個都鍾意享受做愛嘅人一齊
隨緣啦!現實都是因了解而分開,因誤解而結合

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-25 12:30 發表 查看引用來源

諗番就有啲唔開心,佢唔鍾意出外食,我每次買定lunch 上酒店房俾佢食,佢話食乜就食物,要周圍搵黎買。上到酒店等佢,永遠唔會準時,遲一,兩個鐘係閒事,上到房只顧玩電話。😔 ...
所以有人話男人係犯賤,唔好怪我咁講

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-25 12:36 發表 查看引用來源
唔係個個好似師姐咁知情識趣!😉
其實唔關我知唔知情,上得酒店大家都知想做乜個男人要乜,一係就唔好應約上囉

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-25 12:38 發表 查看引用來源

搵唔到,女人出黎玩開嘅,都大把男人圍住佢,仲點會俾我呢啲外人加入。就算幾好條件都無用,望都唔會俾機會我,成日見男人話有幾多SP,玩過邊個同事,人地女友。自己想一個都難。
女人只會諗,你班咸濕佬想搵SP都係食免費餐啫,唔想俾 ...
各有需要,有男人比錢揾女人為求屌啫,我明白
有男人係鍾意溝女過程,屌到條女只係為求最後完美句號,女人點解會甘心比其他男人屌,除了個男人係靚仔外,或者個男人識得氹到個女人歡心,所以心甘情願擘開大家去享受🙇‍♀️

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-25 12:40 發表 查看引用來源

唔係犯賤,係男人越黎越遷就女人,想佢開心。而有啲女人就俾咁多男人就慣,已經唔稀罕,你做少樣反而怪你唔掂。
咁對人好有錯咩?
對人好無錯,揀錯對象係你錯啫🤷‍♀️

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-25 12:44 發表 查看引用來源

咁去得酒店開房梗係做愛,唔通捉波子棋咩,但做愛前我鍾意傾計多交流,前戲俾心機服侍佢,但搞佢兩下就叫我插入黎,乜癮都無晒。
即是條女唔享受囉

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-25 12:45 發表 查看引用來源

所以我咪想搵呢種女性
心甘情願擘開去享受,我比得呢個人屌我就會好享受

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-25 12:47 發表 查看引用來源

我等你救火,你遲到,乜火都謝晒啦!仲要上黎食嘢玩電話,應你幾句就算。
咁就早甩早甩難

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆