上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~ 22/06 此POST已爆,多謝大家支持 ~~

收藏  |  訂閱
86  191.7k

我想問 F 4    8 . 9>1 2 4 7 10即係中唔中呀?

引用:
原帖由 wawa2005 於 2011-6-15 10:03 PM 發表 查看引用來源

中$95
Thanks wawa, 呢場8此時此刻點睇?

引用:
原帖由 2料王 於 2011-6-15 10:05 PM 發表 查看引用來源

第6場 其實好易中 :098: :071:  有差5多14倍Q都算好好分   有無人同我一齊玩第七場 :092:   
玩~~

引用:
原帖由 2料王 於 2011-6-15 10:21 PM 發表 查看引用來源

中我條7.6倍位置Q 重要輸 無8未中晒囉 :028: 慘 ... :029: :029: :029:  
我有要8 呀, 不過睇唔切你呢條~:029: 4連環我無要1

引用:
原帖由 2料王 於 2011-6-15 10:30 PM 發表 查看引用來源

我就係嫌5-8太熱 要左2先唔要8 點知 真係8 ... 表 :029: :029:   
尾場上呀~:045: :045: :085: :085:

早呀~~~~

今日有咩好嘢???  ^^

我都有跟~~
引用:
原帖由 2料王 於 2011-6-19 01:07 PM 發表 查看引用來源

中左 大家都收錢 恭喜你 :036: :036: :036:  16倍 GOOD!!! :098: :071:  

索呀~~
引用:
原帖由 細仔;p 於 2011-6-19 01:06 PM 發表 查看引用來源
2315        19-06-2011
13:00        沙田
星期日        孖寶        2 場    1 快馬當先 + 6 冰火
3 場    1 勝利旋峰 + 3 輕越直前 +
           5 勁贏晒 $10

$60.00           
孖寶叫緊>

表呀~~~~  orz
引用:
原帖由 2料王 於 2011-6-19 01:40 PM 發表 查看引用來源

如果今日有出個表 已連中3場 及T 絕無講大話 :098: :071: YES !!!  

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆