上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] 22/8 今晚我想起返身 得唔得?

收藏  |  訂閱
144  84.4k

都唔知幾掛住你

D手信:ub_laugh_bad::ub_laugh_bad:
講笑

引用:
原帖由 minghong 於 2013-8-20 09:37 PM 發表 查看引用來源
:ub_laugh_money:你已被移除

:ub_shock:
:096:饒命吖~康兄:023::023:

康兄,搵唔搵返d租酒店$?

引用:
原帖由 minghong 於 2013-8-20 09:52 PM 發表 查看引用來源
未啦,千4 船飛連酒店,不過夠食幾餐同買手信:ub_laugh_bad:

淨低個D今晚問馬會拎返:ub_good:

你休息下先~等你好消息:071::098:

引用:
原帖由 minghong 於 2013-8-20 10:58 PM 發表 查看引用來源
今日頭場,小注試下水先

些路迪-0.5/-1 :071:
支持:ub_good:
:ub_good::ub_good::ub_good::ub_good::ub_good::ub_good::ub_good:

引用:
原帖由 minghong 於 2013-8-21 12:11 AM 發表 查看引用來源
戰至50多分鐘,些路迪霸氣盡失,所以度定之後的波,出埋訓教,頭場輸錢,證明七月十四少買波為妙!

皇家蘇斯達0/+0.5
AC米蘭0
瓜蘭尼0
伊基達-0.5/-1

講明先,最近手風不順,加上盃賽變數太大,跟不跟自己決定!
各位 ...
我都覺,因有 主客場,未必出力

引用:
原帖由 minghong 於 2013-8-21 12:11 AM 發表 查看引用來源
戰至50多分鐘,些路迪霸氣盡失,所以度定之後的波,出埋訓教,頭場輸錢,證明七月十四少買波為妙!

皇家蘇斯達0/+0.5
AC米蘭0
瓜蘭尼0
伊基達-0.5/-1

最近玩親半一都輸到應一應,勸大家不賭為妙!
講明先,最近手風 ...
多謝康兄~
下盤先係康兄強項:ub_good:

都係康兄強勁~:ub_laugh_bad::083::023:

引用:
原帖由 minghong 於 2013-8-21 11:16 AM 發表 查看引用來源
好難玩:ub_ice: 又輸多兩場:ub_cry:

尋日下盤多:ub_cry:
半╱一盤唔利你
再努力:ub_good::131:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆