上一頁下一頁
發新話題

[其他] 勝不驕敗不餒5 #1葡萄牙角大 蘇格蘭-4

收藏  |  訂閱
98  203.1k

lion兄 想問好似呢場卡利亞里角大[email protected]
金寶角球盤開
[email protected]
[email protected]

馬會角球盤就10.5咁樣
咁要點計?

引用:
原帖由 lion449 於 2015-3-15 12:38 AM 發表 查看引用來源

買馬會 只要11角就中 低水6格 值得 但我未諗琴科學化既解釋

我宜家都睇緊走地角,
但金寶城日轉唔同盤,好難比較,
大11係12角先收錢?
細11係10角先收錢?
0.5角大約值幾多水?
大就低6格值,
細呢? 細大約高幾多格值?
我指馬會10.5細愈貼11細應該係愈值幾貼先抵?
感激.

獅兄請問,
哥連泰斯 對 巴西紅牛 客[email protected]

金寶 客w@8

超高低水用唔到懶人比較法

用你之前教既方法,
用金寶賠率計到客開既機率為11.4%
10.5x0.114=1.197
咁味有19%執?
雖然開客機率低,但長遠黎講,咁買係味都應該會正數?
我見客隊都味至於10場先win一場

好的好的 岩岩巴塞隆拿果場角細抵買:cool:
獅兄有冇捉到

冷門果到我發現馬會場場都係咁
馬會次次都壓熱門賠率,係睇壓多定壓少

26 熱拿亞 10.5角大2.0 差一格水位
係味熱拿亞角大抵過阿特蘭大角大@@?

lion兄想問,
走地角如果高低水得緊要,
洗唔洗要+多d先買得?

定都係用呢個方法計?

1/1.99+1/1.83=1.048
1.99X1.048=2.08以上可買
1.83x1.048=1.92以上可買
一般黎講有幾格你會買?
有2格水位就買?

引用:
原帖由 lion449 於 2015-3-16 12:26 AM 發表 查看引用來源

1-要同盤
2-同讓球一樣 太高低水就要計數

好的

基達菲 對 皇家蘇斯達
10.5大高水過人地11大:096:

好抵吊

引用:
原帖由 lion449 於 2015-3-16 11:17 AM 發表 查看引用來源

係:003::003::003:

獅兄琴日走地角汁得多唔多,
我見好幾場抵既都開細:131:,我就岩岩開始買細注先,100注,試水溫.

引用:
原帖由 lion449 於 2015-3-16 11:24 AM 發表 查看引用來源

執d啦測試幾日 效率比讓球好

獅兄玩左走地角幾耐,有正數嗎@@?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆