矮佬之道 0430 R8 同個夢想, 城中話題, 環保戰士, 奇勇

收藏  |  訂閱
27  10.7k

引用:
原帖由 矮佬 於 2014-4-28 11:49 AM 發表 查看引用來源
今期騎王非潘生莫屬. 唔係龜兔競跑, 係龜蟹賽跑, 釣龜要用蟹為餌釣最為合適.

第一場: 比你高, 馬風雲, 快樂時光, 八喜
第二場: 跑馬仔, 海之濤, 四喜滿堂, 高山威龍
第三場: 四季星, 沙池王子, 駟馬難追, 勝捷 ...
頭場 莫雷拉 次次操過 次次唔騎 今次扲黎騎 代表信心十足? 八喜上次佢騎入緊人位 今次比韋達立左黎騎

心甜意合又用番蘇狄雄 上季係4班用佢全入圍 不過今季騎得一次 可唔可以出冷?

睇番貝湯美d 座騎 大部份唔係安騎開 安騎開 信眼光 劍飛聲 俾左柏寶同杜利來 係可能得淳綵 安騎開 咁貝湯美作用係咩呢??

天心星好想贏? 自己馬房塑料盈咁早退出 東飛快叻又退出埋

引用:
原帖由 矮佬 於 2014-4-29 01:22 PM 發表 查看引用來源

即是話天心星無得贏, 可能海嵐一號與佳同有機會入位, 又有可能會爆.
徐又會唔會做咩飛比葉個個

上次海之濤係咪咩飛比跑馬仔 結果激親馬主而要轉倉??

勝利大將終於去番柏寶手 有冇機會博?

頭場唔係好明 你揀左 2對組合??
穩佔 喜遇 (苗 田,澤)
快樂 馬風雲(吿澤(方))

引用:
原帖由 矮佬 於 2014-4-29 08:57 PM 發表 查看引用來源

喜遇同苗就無關, 但同拉决扯上關係, 這雙組合重有大隻青春得意都有一定關係. 臨場要睇飛.
快樂何係苗打手, 與馬風雲那場理應不是好既組合. 不過大告對新到埗騎師都會有一定關照, 有可能佢個仔都是紐新 ...
青春得意上次爆大冷又係谷A 又系黎海榮 又係12檔 穩佔同明珠都好似有關??

高柏新一隻馬都冇比杜騎 係咪繼續唔駛理?? 但係隻城堡 潘仲唔肯放手........

附件

前往最後回覆