上一頁下一頁
發新話題

劍道馬圈 2020

收藏  |  訂閱
735  221.7k

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-1-28 02:53 PM 發表 查看引用來源
隻蒸腎虧系咪PK同小澤圓棄騎嚟㗎、又見紅!
精燉雞對手唔係咁多, 除潘狗外, 其它有兩件好野都係自己友, 見紅係應該架!

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-1-28 02:56 PM 發表 查看引用來源
隻家醜不信三試大閘都贏哂、竟然有8倍!可能明晚變紅!
覆實試四閘都贏得, 何妨嫁周係三閘全勝, 不過同場有幾件都係唔少野架! 所以現時賠率係非常之合理.

老梁: 告仔, 你如果想重反五台山, 我呢件你一定要同我搞撚掂佢哋!
東哥: 咪住先, 等我同亞拉潘狗同羊仔傾掂先得啦!
老梁: 潘狗係你條大靚, 應唔洗傾啩? 係都要睇呂幕那一件啦! 合作狗次都有五次有頭馬交待過, 只有今次呢件上兩次熱門衰左, 入場費已交到足, 今次三閘應嚇佢唔倒喎!
東哥: 就係咁才三閘都要食得出才可以嚇吓佢先.

附件

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-1-28 04:26 PM 發表 查看引用來源

毛田搵完「去不去」脚仔軟、初三得亞季各一、明晚應回到氣卦!

[attach]12131255[/attach]
田太亞媽有咁重飛, 只要過得齊口鯊那件應可回氣, 又有舞台比佢行吓運添! 皆因有東哥有件神駒照住. 最怕係女人都愛長, 如愛馬撚, 係一對手.

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-1-28 05:25 PM 發表 查看引用來源

呢隻媽好難出頭、今次D飛的確非比尋常的多!齊口鯊再減10磅、比佢放出可游上岸㗎!
呢條陳仔跑齊口重好過黃俊, 再揾番佢上馬應誠意係有, 何妨有個舞台同場.

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-1-28 05:37 PM 發表 查看引用來源
潮吹唔玩、件男士西裝就啱着!另外一件羊毛男裝怕焗過頭!
因田太條女個波偉大, 所以唔朝追, 67分可以跑出谷草1.39零, 同場對手應唔多, 唔係焗熱, 係被人睇好之一件喎!

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-1-28 07:08 PM 發表 查看引用來源
在家打邊爐最實際:014:

[attach]12131281[/attach]

[attach]12131282[/attach]
全對, 起碼唔洗中招, 最好都係魷魚筒同魷魚蘇, 青口又最好喎!

引用:
原帖由 k隊長 於 2020-1-28 09:07 PM 發表 查看引用來源
劍兄你住馬交?情況好似比上次沙士靜得多
因佢同馬交係好老友架? 又係何老大既親戚.

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-1-29 12:15 AM 發表 查看引用來源
再生債主、扶歌寄意!

https://youtu.be/cxp0UT_Dnj8

你聽鑼鼓響一片,聲聲送舊年,你看大眾多歡暢,個個樂綿綿。

歡呼聲男壯聲響徹凌霄殿,齊聲恭祝你,家好歡樂年。

歌歌舞舞共歡慶,杯杯好吉預歡宴,年年歡樂,歡樂年年。

我 ...
你聽炮聲一響, 棍聖送舊田, 你看碌野多歡樂, 創力樂年年
紅到驚定繁盛, 想落要威揚, 齊齊祝賀你, 行過大運年
威哥要拉夠醒神, 全哥要搬個福精, 場場歡樂, 睇落信得過

R7 騰龍駒 南莊加好 閃耀鑽皇 活力勇士

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-1-28 03:33 PM 發表 查看引用來源

覆實試四閘都贏得, 何妨嫁周係三閘全勝, 不過同場有幾件都係唔少野架! 所以現時賠率係非常之合理.

老梁: 告仔, 你如果想重反五台山, 我呢件你一定要同我搞撚掂佢哋!
東哥: 咪住先, 等我同亞拉潘狗同羊仔傾掂先得 ...
東哥: 以我既吉士又乜理由返唔到五台山呀! 不過下季就好難喎!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆