上一頁下一頁
發新話題

劍道馬圈 2020

收藏  |  訂閱
735  222.1k

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-2-7 08:32 AM 發表 查看引用來源
現因馬會改左開售時間, 所以賠率日馬要係賽前一早下午六時才開售. 如要運算賠率就同以往不同, 這一點要留意.
班講馬佬貼士多數要跟賠率而貼, 所以要睇報紙既貼士多數係唔會好準架!

矮佬之R3預測
年年有好運行, 話知你係誰
如成日聽巴菲特講野, 一定有運行
如果怕食塵就唔好行絲綢之路喎
舊啖一到胃認真唔好聞

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-2-6 06:38 PM 發表 查看引用來源

唔系講養生喎:096:
應係談笑風生, 運轉乾坤, 逆運而生, 昆得就昆.

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-2-7 09:28 AM 發表 查看引用來源
可用pps入$馬會:

[attach]12135688[/attach] [attach]12135689[/attach]
其實馬會好法國大餐, 員工上班可以接受體檢, 一定唔會人傳人, 又有帶乳罩, 洗鬼要聽林仔之命咩! 林仔叫下部唔帶安全套係認真低B, 如果部下有甚麼衫長褲短的話, 揾鬼去做野咩! 假仁慈又專制, 唔通又係到左更年期啩! 馬會銅人又要跟到足, 不過那條大奸鳩一定唔會取消賽馬只靠轉播海外賽事嚟揾銀啦! 皆因佢有幾條小三要照顧喎! 不過凡事活到老時要學到老, 唔係電腦打不出字時, 都唔知有鎖鍵盤這回事, 所以係:

燎靠血來充,
血靠腦來控,
腦靠人去勞,
人靠錢來養,
錢靠老頭來,
老靠人保養.

引用:
原帖由 ryanqqyy 於 2020-2-7 02:59 PM 發表 查看引用來源
咁遲d疫情好番,係咪會變番正常開售時間
病在肺,愈於冬。冬不愈,甚於夏,夏不死,持於長夏, 如要正常的話要等下季唔係開鑊, 係開鑼.

誠哥你好勁, 串到林仔無聲出, 是否收到風, 呢條林仔氣勢已盡.
1. 鼓勵全民強制戴口罩,要是公共交通工具的乘客拒絕會強制執行,千萬不要掉以輕心
2. 政府搜羅的二千萬個口罩會派給全體市民,不是交由「市場機制」,也不是只交給友好團體
3. 政府繼續全球搜購口罩,不惜代價空運回澳,「葡萄牙口罩已經比我地買晒」, (唔似林仔要分派比自己友, 同友好團體因有回用收)
4. 自己和全體官員繼續以身作則戴口罩(林仔要下部唔準戴口罩, 改帶乳罩, 因佢已入股袋安芬, 罩可買一開二, 係有著數同好用)
5. 關閉澳門最大經濟命脈賭場半個月(林仔要馬會關閉場外投注站, 為著要討好啲亞伯同亞, 等佢哋唔洗輸咁多, 生果金唔洗加)
6. 呼籲全體市民提出各種建議集思廣益(林仔對各種建議不聞不問, 因佢對門有反感, 即係門+西)

附件

引用:
原帖由 k隊長 於 2020-2-7 06:12 PM 發表 查看引用來源

林仔條菜經常後知後覺進退失據,養埋成班窩囊,結果兩頭唔到岸:138:
為甚麼高老細都要串林仔, 好似話港澳碼頭封關林仔都無事先通知一聲, 所以誠哥條氣唔順要串一串林仔.

附件

R1 馬前課之預測
你唔係窒住哂啦! 我覺得每一天不能沒有妳呀! 影疾
大力啲, 大力啲, 我就快嚟呀!唔好等我條腰骨都要斷埋! 全力衝
妳同隻豬無乜分別永遠都咁易上檔. 都柏名駒
楊千華前度男友好似一舊飯咁款, 因為佢亞媽係犯婦人犯老太. 熱鬥車神

R2 馬前課之預測
路遙知馬力, 要有健康身體同行才可達到 放馬過來
條棍怎可能到地, 唔通係拉長 君臨大地
唔係三流應係九流之人即屎到唔屎之人 金津輝煌
國家高度配備精密武器給將領應唔係小野喎 小福將

R3 馬前課之預測

年年有好運行, 話知你係誰 添好運
如成日聽巴菲特講野, 一定有運行 理想回報
如果怕食塵就唔好行絲綢之路喎 紅褲日
舊啖一到胃認真唔好聞 前進

R4 馬前課之預測
爆騷 皇帝賽 箭意 量化歡騰
如果要周身唔好蘇, 一定要食得飽才可以唔蘇. 今次出場一定可以食到飽,
最主要都係朕下都有份出嚟參賽, 應係戰意如虹, 不到黃河心不死, 不過著條褲唔好扣得咁緊喎!

R10 馬前課之預測

小姐妳唔洗咁傷心咁會變得好醜樣呀! 你老豆見妳成日要聽聞屎, 始終同看更李割席 忠心美麗
亞姐妳將架車噴到紅噹噹, 是否賀新年呀? 廣陵王
娘家婦女: 東伯你今次件貨好似樣, 我哋是否可以撒嬌 加州大帝
林仔, 我哋班領隊已經無啖好食, 大部份遊行社差不多要執豆了! 關鍵時機

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-2-7 07:22 PM 發表 查看引用來源
6点先開售、賠率要到聽朝先準D!
有劇本安排, 賠率都可以以現時作準, 因為班搶錢者唔等得咁耐架!

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-2-7 11:14 PM 發表 查看引用來源
通血管咁多飛!反而汪明荃已轉型長D馬為小肉鮮餅一道!但D飛又未夠勁!
東哥仔(通波仔)同尾場講數王關係非常之密, 只不過搖搖咁重飛都幾牙煙.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆