迎记 久仔 - 运动单车少女

收藏  |  訂閱
8  11.1k

佢真係好正,MK 時不知出了幾多米青係佢手上

引用:
原帖由 Y仔GARY 於 2017-4-24 10:42 PM 發表 查看引用來源
未試過, 但聽C兄咁講,真係好吸引
當年MK 台柱之一,MK 多港客,應該好多人識佢

引用:
原帖由 U-157 於 2017-4-24 10:54 PM 發表 查看引用來源

我都是赶得及在去年11月前去MK。一试台柱。
小弟好sporty 型,佢同GT 前56 係鐵膽黎,GT 個個跑馬拉松,身型又係頂級,講講下都硬

引用:
原帖由 max_tam 於 2017-4-24 11:30 PM 發表 查看引用來源
不得不佩服迎記啲手推囡囡, 好多日日都約满
高手雲集,易手之後好左好多,但都有伏野係度,其中一個用假相,好在已經消失左

引用:
原帖由 U-157 於 2017-4-25 01:13 PM 發表 查看引用來源

我一般首次服务时。都是没要求。只是JS自由发挥。但我感觉良好。正如我上文。
有试过的ching也有同感。口碑好。
我也不是才俊。只是一个同道人。
無錯,中女keep 到咁fit 好少有,以前曾經想約出去架,不過都係死左條心

引用:
原帖由 U-157 於 2017-4-25 03:26 PM 發表 查看引用來源

喜欢 手推的 与 环保要求不同。
手推一般 喜欢 感觉多点的。
此言差矣,上面提及個位前GT56, 佢係環保既.... 但感情滿分,次次都唔捨得走,佢係心中10 大之一黎架.... 嗚嗚嗚......

引用:
原帖由 hkgals 於 2017-4-25 04:25 PM 發表 查看引用來源

久仔之前做環保???:smile_24:
唔係,一直手推

引用:
原帖由 max_tam 於 2017-4-25 03:43 PM 發表 查看引用來源

下次想試下, 久 , 一久發.
後者曾經見過有包膠,似乎唔高
太young , 唔岩小弟口味

引用:
原帖由 tino2 於 2017-4-29 12:34 PM 發表 查看引用來源

同系既銅,九.金水.水景,夢幻都中招.YJ仲未查真係要小心.聽講公司已經買哂網球服比技C,而且由2制場轉哂手推
我27號早上11點去都驚驚地.好地安全降落
以前呢個集團既場夠安全,老闆又給力,估唔到變成放血對象
夢記幾時出事架?

前往最後回覆