上一頁下一頁
發新話題

[其他] 非老鳳要俾心水 只醒長追之巴打

收藏  |  訂閱
52  226.4k

支持sam哥係到出心水:036:

引用:
原帖由 sam318 於 2013-1-23 02:11 AM 發表 查看引用來源
香討個版主 我一post真飛 就即close個post:028:
之前都試過d高手忽然人間蒸發,睇黎都係比版主逼走

引用:
原帖由 sam318 於 2013-1-23 02:43 AM 發表 查看引用來源
我收到風  係我之前  好似有個叫   馬會養我一世 既巴打都好勁  不過都係消失左:035: ?
佢好似出左15場都不敗,之後有一晚話有重心分享,但係最後無分享到亦都消失左

sam哥怕唔怕會同西西對左,如果係我都唔知點買好:028:

引用:
原帖由 sam318 於 2013-1-23 03:23 AM 發表 查看引用來源
我層樓都咋住左百幾粒....依家仲係度 差緊銀行錢既 樓蟹一隻:044:

大家小注 平手客   補小小  和主  做保險算數

我訓啦 大家 聽朝起身睇有無睇收

唔打分析了....因為好主觀... 晚安
小注支持你,晚安

引用:
原帖由 sam318 於 2013-1-23 04:58 PM 發表 查看引用來源
10成9 係 利用來:032:
10成10係條人渣啦  呢到平時人影都無個

引用:
原帖由 sam318 於 2013-1-24 01:24 AM 發表 查看引用來源
訓前見到個 唔錯既
f u c k d u ck g o r +1 :098:  小注追下之前場 法盃
半場0:1領先緊

我估sam哥今晚係出1點個場,支持你

係咪熱刺[0/+0.5]?

引用:
原帖由 sam318 於 2013-2-21 02:59 PM 發表 查看引用來源
其實早段大家係甘估 馬體個場 :086:  熟我既都知我最無可能買個場:096:

今晚歐莊重心盤 最多人買兼最大額投注
你地見狗會甘好心只開呢一場平手俾你地買就知啦:096:

我都鐘意馬體 不過買黎無意思:086:  依家 ...
之前以為sam哥你唔再出所以無再上黎睇,點知今日路過先知自己錯過左你好多心水,由今日起跟實你,好過係友壇跟d山埃料:030:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆