上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
597  1.4m

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2024-6-6 10:06 發表 查看引用來源
最鍾意同你瞓
同床幾難入睡到。。。訓過籠大零樂架😅

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-6-6 11:29 發表 查看引用來源

喂喂,你地兩個又係搞鬼,搵日有心帶枝酒去hotel嘆4,5個鐘,就可以玩齊晒飲醉撿屍噴床啦~~~~
有4/5個鐘。。。你係咪打漏左個分字呀。。😔

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-6-6 11:33 發表 查看引用來源

點過癮先~~~~
呢個moment,我覺得玩埋推油,都真係一流。
推車重一流😂😂

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-6-6 16:07 發表 查看引用來源

OH......如果時間咁趕,要直入故事既高潮先得。
而家酒店有得租幾個鐘慢慢玩架嘛,HAHA.....
寶寶實在太忙啦。。見到已經難得。。重唸有幾個鐘。。咁開心。。😊

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-6-6 16:09 發表 查看引用來源

推車當然重要,講開推,係窗前推,露台推,床上跪推,同女生大字趴係床度俾男壓住黎推,邊樣爽D呢??
我會捉住對手。。向街景推。。5小心鬆下手頭撞下玻璃。。。😂😂

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-6-7 11:08 發表 查看引用來源

咁忙架咩會??咁呢家野真係好難搞........ 黎緊端午節,約佢出黎扮睇龍舟其實玩綑綁啦~~~~~
佢得自然會搵我架啦。。5好令佢難做啦。。須然我都想咁。😂😂

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-6-7 11:10 發表 查看引用來源

HAHA....咁衰.....
咪住先..... 就一就角度,有個視角好正既,就係後推時將女方向前壓,對波壓住玻璃,好多人玩呢招,但唔可以街景,要落地玻璃既浴室。 ...
咁玩一定向街。。不過熄燈。。睇5晒。。等下面班羚羊慢慢估係咪真。。😂😂

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2024-6-7 19:54 發表 查看引用來源
你想約我?定係睇龍舟?抑或係捆綁我?有咁多樣嘢
你有時間。。做晒咁多樣都得😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆