上一頁下一頁
發新話題

其實口爆

收藏  |  訂閱
64  12.9k

其實口爆

呢一吓係咪真係對個男人咁重要???口爆咗吞埋會開心D??

引用:
原帖由 hinkiu111 於 2020-4-4 12:47 發表 查看引用來源
妳又喜歡幫男友嗎爆嗎
我無男友呢~~~

引用:
原帖由 sam22 於 2020-4-4 14:58 發表 查看引用來源
呢個係一個征服感嘅問題!🤔
靚J 就話啫......唔靚J 點爆.....含都唔想呀

引用:
原帖由 sam22 於 2020-4-4 23:03 發表 查看引用來源
就係因為唔係個個女人都接受到,搵到個肯幫自己咁做嘅係精神上會好大滿足!
咁個男人會唔會錫個女人多d ???😂😂😂

引用:
原帖由 高速吸引 於 2020-4-5 10:14 發表 查看引用來源
果陣係倒返轉。。。係反而條女見到我個樣特別爽所以覺得好滿足。。。。佢本身唔係諗著吞 但因為次次用口含爆我之後仲要aftersuck 變左好多時都無辦法唔吞一半落肚 ...
呢樣見到男人爽男人開心 係會落力做多d 嘅.....

引用:
原帖由 sam22 於 2020-4-5 03:47 發表 查看引用來源
。。。。。。通常都會
唔覺啵😂😂😂😂😂d 男人可能試得太多..變咗無咩特別感覺

引用:
原帖由 chung1977 於 2020-4-5 17:01 發表 查看引用來源
其實男人中意個女仔吞, 主要系心理上既滿足, 會感受到被愛而滿足, 針對呢個心理, 如果縐晒眉頭苦瓜面咁吞(條仔變態除外), 一般不如表情好冧含情脈脈咁含, 咁當然含情脈脈咁吞埋條仔會更愛死你, 又, 可以學下AV女咁表 ...
吐落手再啜會嘔喎....🤢🤮🤮🤮不如吞咗lam 吓自己個咀好過......

引用:
原帖由 chung1977 於 2020-4-5 22:22 發表 查看引用來源
都可以呀, 任何好冧佢含情脈脈既表現都好有效果, 仲有一招叫"反差", 就系行為方面討好對方既同時, 言語方面表現得倔強不屈少少, 比如條仔問可唔可以含呀, 你就邊含邊話:唔含(明明含緊), 我只不過系清潔一下佢廢事小 ...
但佢無淫語無問我野呢........我要撬開佢把死人口😂😂😂

引用:
原帖由 MAN818 於 2020-4-6 10:21 發表 查看引用來源
咁趣怪......男人好小會咁
真係無囉....... 好L 奇怪....定係我唔夠淫引起佢講?🤨

引用:
原帖由 chung1977 於 2020-4-6 13:27 發表 查看引用來源
唔系呀, 冇左淫語少一半樂趣喎屌, 甚至對一個淫語高手黎講, 講住衰野黎行街拍拖, 已經全程令女士濕住周圍走, 埋牙兩野就爆高潮啦~
我都想有個識淫語嘅高手.....phonesex 就遇得多.....真實可能佢怕醜...掛😕

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆