此帖已結束

收藏  |  訂閱
10  154.7k

引用:
原帖由 一碌棍插入3個口 於 2020-6-17 16:29 發表 查看引用來源
我底線都係吾想同人夫,無謂破壞人地家庭幸福,一次半次無問題,因為我知我控制得到。當然我覺得最好就只Flirt 不做就最無壓力,會開心d.
support師兄

...
師姐....單身難搵兼比嘅感覺..人夫正D....

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2020-6-17 16:54 發表 查看引用來源
食家喎👍👍
我唔係食家....0 經驗

師兄篇文好正...就諗起尋日我開男神餐一樣...2次黃金十秒佢.... 但點解最後會變苦味...??雖然係苦...但我都一滴不漏吞盡🥰🥰呢個係我需要男神嘅表現🤣 點解時間會過得咁快架.........

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2020-6-19 14:30 發表 查看引用來源
估唔到師妹有呢d性癖喎,我對口爆無咩特殊感覺,有得揀我喜歡中出多d,感覺就好似佢變成了我所有物,已被我私有化。
如果需要對方同對個條友有feel 嘅...我都係想對方舒服同enjoy...中出呢... 我無試過.... 因為佢係人夫....可能驚啦

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2020-6-19 15:09 發表 查看引用來源
往事只能回味,加上男人去到某個年齡層,心態想法就會轉變。
點變呢???乜啲男人唔係食開搵開會上癮架咩.....

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2020-6-19 15:11 發表 查看引用來源
當然驚啦,中出會懷孕嘛,食還食,搞大人哋個肚就唔好啦。
咁我又唔會話衰到用手段想人搞大自己個肚嘅.... 嗰刻嘅moment係想要晒佢全部啫.... 淫嘅時候要淫到底~~~學習中.....😇

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2020-6-19 16:00 發表 查看引用來源
吸毒咩上癮🤣🤣
咁講我咪好唔正常,無搵女好耐。
始終啲男人有過偷食經驗.....之後話無搵好耐.. 修心養性...做女人嘅係唔會信嘅~~~~

引用:
原帖由 licklickson 於 2020-6-19 23:52 發表 查看引用來源
又話好耐冇開餐嘅師姐!😉
3個月耐唔耐???試用期啱啱好

引用:
原帖由 licklickson 於 2020-6-20 00:04 發表 查看引用來源
咁琴日食返餐飽架啦!😉
想再要要~~~佢太正正~~~~

引用:
原帖由 licklickson 於 2020-6-20 00:04 發表 查看引用來源
咁琴日食返餐飽架啦!😉
想再要要~~~佢太正正~~~~

前往最後回覆