突然有感而發,可以幫幫我嗎?

收藏  |  訂閱
22  18.7k

引版啲師兄師姐可能做晒cdr 呢~~ 引版多靚仔靚女~~我識嘅都上晒岸~
以前啲引版post 仲喺度....得閒咪搵吓出黎睇懷念吓囉🤣

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2020-8-23 23:39 發表 查看引用來源
咁講黎聽下邊個丫
唔好掛...雖然無聯絡同仲記得佢班人嘅名....點知佢哋啲sp/sl 喺唔喺度呀🤣🤣 講其中一個靚仔師兄( 自住、養左8隻貓)🤣🤣🤣🤣

引用:
原帖由 一碌棍插入3個口 於 2020-8-23 23:41 發表 查看引用來源
不常少女, 我初初睇引版時覺得她好串,但原來好好人
好多人都有咁講~好啦..我改吓我啲說話方式~

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2020-8-23 23:46 發表 查看引用來源
ID名者又吾係真名🤭
格xx人.... 🤣🤣🤣🤣🤣

引用:
原帖由 phowong 於 2020-8-24 00:03 發表 查看引用來源
係呢一年轉左呢個版後,差不多9成人唔見哂,印象最深刻既幾個人排名不分先後同男女

愛露出自己 路經此地女 sexdevil  我係lok
lok 哥向左fb group 發展😆😆😆撞過佢好幾次、一講bbw 嘅post 即刻出現😂😂😂

路經此地女、jenny、同埋一個師姐經常放啪啪緊嘅呻吟聲錄音.之後做左人母嗰位~

引用:
原帖由 phowong 於 2020-8-24 00:11 發表 查看引用來源
以前仲有個提拉咪蘇女,同哥仔2位,唔知各自生活如何啦
你都喺度好耐啦....water man 都耐啦...QEE 又耐啦.... B 姐都喺度~~以前有個叫狗仔.同佢玩過msn... 呢個都失晒蹤

引用:
原帖由 phowong 於 2020-8-24 00:23 發表 查看引用來源
某人係好耐,仲係狗公黎tim😅我仲知佢既弱點
以前講過狗公唔狗公呢啲問題啦....女人亦咪係一樣狗乸🤣🤣🤣🤣

引用:
原帖由 phowong 於 2020-8-24 00:25 發表 查看引用來源
有時人就係咁,當係衝衝忙忙既生活中停落黎,先發現自己miss左好多曾經既回憶。。
無啦...我2013年轉咗玩u仔...玩一排又無上幾年....專心現實生活😆😆我想睇返以前引版有個師姐做醫護界....當年佢21歲...識咗個4x 嘅人夫一齊...呢篇文我到而家都記得...好想睇下當事人做咗呀媽未😂😂我將呢篇文擺咗落收藏度...

引用:
原帖由 phowong 於 2020-8-24 01:00 發表 查看引用來源
第4個係男扮女黎😅
唔係掛....佢都出名架喎.....其實呢啲師兄師姐可能有幾個acc 分咗身上黎呢~~~你知啦...好多發展失敗後會用其他acc 玩再去識人架嘛....

前往最後回覆