上一頁下一頁
發新話題

💛close💛

收藏  |  訂閱
855  258.4k

講得有啲啱~~~~皮膚好啲都啱....可能通血....啲精又有營養😄😄😄

附件

引用:
原帖由 ccct001 於 2020-11-28 20:44 發表 查看引用來源
常姐,明白了。口技是很主要的呀。
對人士事要有口才~~
對男人要識口技~~

早晨~黎到2020年最後一個月喇~

附件

tea time 未??

附件

引用:
原帖由 宇宙上星塵 於 2020-12-1 15:36 發表 查看引用來源

咩來?
pay me 黎架😂😂😂😂😂😂

引用:
原帖由 公司小獅子 於 2020-12-1 15:54 發表 查看引用來源

🤣🤣🤣
果日去MCP... 好大呀...
我都迷路了
mcp .....新都城???如果係都唔算大....

引用:
原帖由 cth1978 於 2020-12-1 16:07 發表 查看引用來源

未 , 去邊到行街呀?
灣仔.......聯發街

引用:
原帖由 公司小獅子 於 2020-12-1 16:32 發表 查看引用來源

係呀,我果日去迷路了...
有幾 期...
有三期囉.其寶好細.

引用:
原帖由 公司小獅子 於 2020-12-2 10:34 發表 查看引用來源

果日去行下,頂層都幾多野食...
以前多野食啲....一路改革~~
下次去popcron...仲好行....我覺得好過apm...apm 會唔知蕩左去邊

有太陽又唔係好凍.....著件外套就去得食lunch 啦.....

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆