上一頁下一頁
發新話題

其實口爆

收藏  |  訂閱
64  12.8k

引用:
原帖由 花郎 於 2020-6-15 15:19 發表 查看引用來源
男人角度顏射純粹心理上征服滿足感.反而女方麻煩d,同清理現場關係唔大.好多時控制唔好射埋落頭髮洗頭都係女人煩.

對方唔想可能對哩方面無咩感覺.始終人人興奮點唔同.好似我咁,好中意口爆.但吞唔吞精真係無所謂.但有 ...
靚股....下次有機會...我自己試吓...唔講定去做

引用:
原帖由 花郎 於 2020-6-15 18:42 發表 查看引用來源
好中意又大又圓既臀.後入勁爽.不過好快出野.實在太刺激
我無靚股.....

尋日終於開餐喇..... 口爆開頭都係咁嘅味..... 但最後再黃金十秒..點解會變咗苦味???係唔係已經射到盡.....???

引用:
原帖由 身活健康 於 2020-6-20 00:10 發表 查看引用來源
我都好難答你係咩味🤣🤣🤣
waiting sis........

引用:
原帖由 身活健康 於 2020-6-20 00:10 發表 查看引用來源
我都好難答你係咩味🤣🤣🤣
waiting sis........

引用:
原帖由 身活健康 於 2020-6-20 00:28 發表 查看引用來源
你洗唔洗試多幾個睇下haha🤣
whyyyyy我唔會人人口爆囉~~靚J~又啱個人口味先會做

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-6-20 12:28 發表 查看引用來源

小弟試過食多咗辣, 老虎有話啲味有唔同, 但不致於苦, 主要都係小鹹,
開頭係鹹..... 因為應該出咗好多次...最後係插完射咗...再口爆.呢吓係苦

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2020-6-20 12:19 發表 查看引用來源
頂唔順就吐出來, 好似佢咁....

食晒先開心心

引用:
原帖由 花郎 於 2020-6-20 04:08 發表 查看引用來源
精液味道同飲食有關.不過多數帶有些小苦澀味,味覺苦感係條脷根部.所以你品精最後係苦味係正常.脷尖味蕾係甜感官.中間係咸味.
每一次都係鹹..... 不過今次爆咗幾次... 我要佢每次射完我都黃金十秒佢... 唔知係唔係射得太多....

引用:
原帖由 花郎 於 2020-6-20 14:58 發表 查看引用來源
我而家都未知黃金十秒係咩來.好苦就有問題,少少苦正常
射完十秒內令佢硬再射.....? 小苦啦....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆